Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál számit hogy kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál számit hogy kinek van uj kapcsolata? És meg teheti ezt velem?

Figyelt kérdés
Most hagytam el a párom,sajnos évek ota nagyon rossz volt a kapcsolatunk,évek ota csalt,kihasznált.van egy gyermekünk,2.5 éves soha nem foglalkozot a fiával.én költöztem el a közös lakásunkbol,a kisfiuval édesanyámhoz.a párom szo szerint kizárt a lakásbol,zárat cserélt.nem adja oda a cucunk,butorom ami a sajátom,ruhánk.Mindenünket kidobálta az elöszobába (ruha,iratok,gyermek játékai)Az e havi gyesem sajnos felvedte azt se adja oda.ezeket megteheti velem?Idöközbe én megismerkedtem egy fiuval sokat beszélgetünk,de csak miután elköltöztem találkoztunk,kezd kialakulni valami köztünk.de félek hogy a biroság ebbe beleköthet vagy elveszik ez miadt a fiam.Van erre esélyem?
2009. aug. 14. 13:42
 1/5 e-ditta ***** válasza:
100%

Az, hogy van-e új kapcsolatod, nem számit. Az, hogy kicsrélte a zárat, az igen - neked jogod van a rendörséggel feltöretni a lakást és elhozni a dolgaidat. A pénzedet nem veheti fel (csak ha van hivatalos meghatalmazása), és mindenképpen oda kell adnia.

A házasság alatt szerzett ÖSSZES dolog közös, a fele jár neked, függetlenül attól, hogy ki vette, kinek a keresetéböl. Csak az asajátos illetve az övé, amit ugy hoztál a házasságba.

A gyereket csak nagyon indokolt esetben veszik el az anyától (kábitószeres, prostitualt stb.)

2009. aug. 14. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, az első válaszoló mindent jól írt. Mindegy, van-e új kapcsolatototok, ha egyikőtök el akar válni, kimndják a válást, tök mindegy, kinek a hibájából.

A rendőrséget hívd ki, töresd fel az ajtót, vigyél el mindent, ami a tiétek. A pénzt a bíróságon kérd majd vissza, amikor a vagyonmegosztás fog történni, addig úgyse adja vissza sajnos. Gyorsan tiltass le mindent, ami oda megy, amihez van hozzáférése, satöbbi, hogy többet ilyet ne tehessen.

A gyerek biztosan nálad marad, ne aggódj.

2009. aug. 14. 13:56
 3/5 e-ditta ***** válasza:
100%
Az elsö vagyok: nyittass egy új folyószámlát, ahová a pénzed megy és jelentsd be, hogy már most oda utálják - nehogy a következöt is elvigye.
2009. aug. 14. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pfű, jó nagy s*ggfej a pasi:S Hogy tehet valaki ilyet?!

Szerencsére a törvény a te oldaladon áll, nemcsak erkölcsileg nem helyes, amit csinál, de jogilag sem.

2009. aug. 14. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy törvényesen nem köthetnek bele, hogy melyik félnek van új kapcsolata, de azt azért tudnod kell, hogy a bírósági tárgyaláson (gyerekelhelyezés) a férjed ügyvédje nem fogja kihagyni ezt a körülményt, ha téged ezzel "feketíteni" tudnak majd a bíró előtt...

Tudnod kell, hogy ezek a tárgyalások nagyon "mocskosak", mindent rosszindulattal ki fognak forgatni és ellened próbálnak majd fordítani... :-[

Ilyenkor az is számít, milyen ruha van rajtad, hogy szimpatikus vagy-e a bírónak, vagy nem! (Visszafogott, illedelmes, zárt blúz, térdigérő szoknya, vagy piros kivágott pántos top miniszoknyával.)

Én a helyedben egyelőre nem találkozgatnék senkivel (vagy legalábbis nem nyilvános helyen), mert számíthatsz rá, hogy ezt az exférjed ellened fogja fordítani!

A gyereket amúgy nem veszik el az anyától, ha az nem drogos, nem alkoholista, rendben ellátja a gyereket, foglalkozik vele, stb. (Erre legyenek tanúid, mert az exférjed össze fog szedni olyan tanúkat, akik azt bizonyítják majd, hogy nem takarítottál, nem mosogattál, nem főztél, stb.)

Te viszont remekül kitálalhatod, hogy évek óta megcsalt, kihasznált, kidobott a közös lakásotokból a gyerekkel együtt (ez súlyos negatívum lesz!).

Az is súlyosbító körülmény ellene, hogy felvette a GYES-edet, pénz nélkül dobott ki a lakásból gyerekestől!!!

Ezek után tuti nem lesz esélye sem arra, hogy megkapja a gyereket, sőt a láthatást is minimálisra fogják korlátozni (nem is szabadna rábízni a gyereket egy ilyen őrjöngésekre hajlamos emberre).

2009. aug. 14. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!