Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rjöttem, még mindin nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rjöttem, még mindin nagyon szeretem, ez normális?

Figyelt kérdés

Januárban váltam el tőle tíz év után, csendesen, viták nélkül. Nem volt félrelépés, megcsalás.

Én gyereket akartam, ő meg a karrierje csúcsán ezt nem vállalta.

Elköltöztem, és az elmúlt hónapok alatt, sokszor utáltam őt. Aztán a napokban az egyik éjszaka rá jöttem, hogy hazudok magamnak. Mert még mindig nagyon szeretem öt! A hibáival együtt, tíz év után is rajongok érte. És most, hogy ezt kimondom: „szeretem”, boldognak érzem magamat, annak ellenére, hogy nem lehetek vele, és nem is áll ő velem szóba.

Szóval normális ez, hogy szeretem? Annak ellenére, hogy talán többet nem is találkozom vele? Voltatok már hasonló cipőben?

2009. aug. 11. 12:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Feleség voltam! Még mindig úgy gondolok rá, mint a tökéletes társra.

És nem ő volt az első, tehát azért volt összehasonlitási alapom.

Egyre jobbán hiányzik, az ami volt. Mert nekem a hibáival együtt is tökéletes volt. De ezek szerint én, nem votam neki ennyire tökéletes.

2009. aug. 12. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja én azt hittem, a férj vagy, mert egyrészt a férfiakra jellemző az, hogy nem "könyörögnek", nem igyekeznek változtatni, megbeszélni, stb. nem tepernek, hanem utólag sopánkodnak, másrészt meg mert karrier szempontjából inkább egy nőnek probléma a gyerek, nem egy férfinak.

Hát nem tudom. Most van egy friss kapcsolatom, és már most idegesít, hogy nem értek mindent újdonsült párom viselkedésében. Ha nekem lett volna egy 10 éves házasságom, én pláne érteni akarnám, mi miért volt, és miért nem áll velem szóba, és nem hagynám annyiban, míg meg nem tudom. Volt már erre példa. Szakított velem a pasim pár hónap után, azt hazudta, hogy azért, mert áthelyezik a munkahelyén, és nem lesz ideje rám, de én csak kiszedtem belőle, hogy az igazi ok az, hogy én még nem akarok gyereket, és szerinte karrierista vagyok. Vannak furcsa dolgok, na... De nekem jobb volt tudni az igazat. Szerintem Te azért nem tudod az ügyet lezárni Magadban, mert a fejed fölött történt, és nem érted. Utána kellene járnod, határozottan követelni a magad igazat. 10 évig eg yágyban feküdtetek, mi az, hogy nem áll Veled szóba? Nem érdemelsz meg annyit, hogy tudd, miért? Hú, ÉN felhúztam magam helyetted. Cselekedj, hogy megynugvást nyerj!Lehet, hoyg rájönnél, hogy ez egy f.sz és nem érdemli meg a szeretetedet! De ha nem fog kiderülni, mi votl ez az egész, egész életedben sóvárogsz majd utána - ezt csak nem akarod.......

2009. aug. 13. 16:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves vagy, és igen, nagyon dühit, hogy nem áll velem szóba. A telefont leteszi, a levelekre, sms-re nem válaszol.

Tegnap megint megpróbáltam elérni. Egyszerűen felszívódott.

Lehet, hogy így zárja le? Vagy valóban mással tölti az idejét, és így ráz le, hogy levegőnek sem néz. Bár mondhatja azt is, hogy elváltunk, bele egyeztem, semmi közöm hozzá.

Most úgy érzem, soha nem lesz családom. Mert lassan 35 leszek, és már épp itt lett volna az ideje.

Nagyon oda adó volt, éveken át. Aztán most, hogy a csúcson van, elfelejtette, hogy honnét kezdtük. Na mindegy, én vagyok a hülye, hogy szeretem.

2009. aug. 13. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Írj neki egy levelet ,hogy mit érzel és mit szeretnél(ne emailt).Aztán ha nem válaszol zárd le magadban a dolgot mert őt már ez nem érdekli és lehet tényleg van valakije vagy csak egyszerűen élvezi hogy azt csinál amit akar.Nem lehet hogy azért akarod visszaszerezni ,mert rájöttél hogy "már" 35 vagy és ott vagy egyedül?(nem vagy még öreg semmihez ugyhogy ezen ne pánikolj)
2010. márc. 10. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!