Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3gyerekem van, egyedül nevelem őket, ki szeretnék menni az új párommal külföldre ahol rendezett biztos környezet fogad, mit tehetek ha véletlen nem egyezik bele az apa?
"akkor anyuka egyedül kimegy, és apuka szépen ellátja majd a gyermeket."
Ezen most jót nevettem. Amikor pár hónapja csak 4 napra kellett külföldre utaznom, apuka mondta, hogy persze, ellesz a gyerekekkel. Csak annyit mondtam, hogy mikorra kell beérni az iskolába, melyik nap milyen különóra van és mit kell az iskolába bevinni, máris jó volt neki az, hogy anyukámnál legyenek a gyerekek.
Tisztelet a kivételnek, van férfi aki nevelné a gyerekeit, de a nagy részüknek baromi kényelmes az, ha csak néha megy bájvigyorogni. Kíváncsi lennék, hogy az apák nagy része hogyan reagálna, ha két lehetősége lenne: megkapja a gyerekeket vagy aláírja, hogy mehetnek külföldre. Szerintem nagyobb százalék lenne az aláírók között.
Bocs, de annak van igaza, aki ezt ellenzi.
Én is azonnal arra gondoltam, hogy na ez a kapcsolat meddig tart majd. 3 gyerek két apától és egyik sem él velük.
Biztos marha jó lenne a gyerekeknek, ha odamennének,utána meg nemsoká cuccolnának vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!