Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi miatt szoktak elválni? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt szoktak elválni? Ha nem üt-ver, nem csal meg, "csak" időnként lelkileg terrorizál, az kevés?

Figyelt kérdés
Két kisgyerekünk van, nagyon szereti őket is a párom, általában jó apa. Csak időnként "eldurran az agya", ilyenkor sokat veszekszik velem és a nagyobbik fiammal. De már arra is volt példa, hogy a pici, nyolc hónapossal kiabált. A jó időszakjainkban minden szép és jó, sokat segít nekem. Csak nehezen viselem ezeket a váltásokat. Szerinte én provokálom olyankor, és meg kellene változnom. Úgy érzem, valamennyit változtam már, csak így 33 évesen ez már nem megy egyik napról a másikra. Kértem, hogy ő is változzon, ne veszekedjünk ennyit. Lassan állandó gyomorgörcsöm van attól, mit hogyan tegyek, hogy ne provokáljam. Szerinte ha nem lenne gyomorgörcsöm, nem is kiabálna velem... Anyagilag erősen függök tőle, és hát szeretem őt, még ha nehéz is néha. Elnézést a "kisregényért". Várom azok válaszát, akik elváltak, és olyanokét is, akik csak tervezik/tervezték.

2012. okt. 20. 01:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#10 - nagyon jó a cikk, csak félreértelmezed. Ha az egyik kormányos xarik az egészbe és baltával töri szét a hajót, akkor a másik fejre is állhat.

Ehhez két ember kell. Ha az egyik basáskodni akar, a másik kettétörhet, akkor sem lesz elég a kapcsolat (ami KETTŐ embert feltételez!!) helyreállításához.

2012. okt. 20. 07:41
 12/13 Pendulum92 ***** válasza:
67%
Az a gond, hogy változásban mindkettőtök a másikra vár. Könnyű belátni, ennek nem lesz vége sosem.
2012. okt. 20. 08:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

az én férjemnek is hamar "eldurran az agya", többnyire mindenért engem hibáztat, szekál, néha olyan mintha kifejezetten az ellenségének tekintene, a jószándékot egyáltalán nem veszi észre. Ő nem kiabál, hanem aláz, szid, becsmérel, fenyeget, ajtót csapkod stb, és a másfél éves kisfiunk ezt egyértelműen érzi, láthatóan távolságtartóbb lesz. Ha megfeledkezik magáról, bizony rá is csúnyán rászól. Sosem lehetett vele beszélni a gondjairól, arról, h mi bántja, nem nyílt meg előttem. Egyáltalán nem alkalmazkodik hozzánk, nekünk kell őhozzá. Neki elmondása szerint annyira rossz velünk, annyira idegesítem állandóan, h egyfolytában -havonta 1x tuti -válni akart. Másfél év után elé tettem a válókeresetet, h ha így gondolja, írja alá. Simán aláírta. Másnap be is adtam, meglepődött, tönkre tettem az életet stb. Azóta -ez 6 hete volt - kétszer hozta fel, h béküljünk, de indokot nem tudott mondani SEMMIT! Csütörtökön lesz az első tárgyalásunk. Nagyon fáj, nagyon szomorú vagyok, és bizonytalan is. De végig csinálom, bármi lesz is. Mert ha nem , akkor megint röhöghet rajtam egy jót.

Nagyon fárasztó az állandó megfelelni vágyás,, koncentrálni, h nehogy felidegesítsd, ebbe a gyereket is belevonni. elfáradtam, úgy érzem te is hasonló dolgokon mész keresztül. Nem vagyok iránta közömbös, de mindent megtett azért, h ne szeressem. ő is általában jó apa, de ha nem, akkor képes átnézni a gyereken... Azt hiszem, a külön költözés megmenthette volna az ügyet, de hallani sem akart róla. Lehet, h nálatok segítene, h végig tudja gondolni magányában, h mit jelentetek neki, érezné, h mit veszíthet. Persze nehéz pénz nélkül. Szüleid talán szóba jöhetnek ideiglenesen... (?)

2012. okt. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!