Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az életemmel?
Figyelt kérdés
Anyám és apám először 5 éve váltak el akkor egyszerűen összeomlott élődtem a világ leromlottak a jegyeim és magamba szálam aztán újra összejöttek majd megint szétmentek azért mert anyám titokban más pasival találkozott. Na most ezzel a pasival kell együtt élnem aki egy büdös bunkó. A bátyám leborotválta a fejét és nem érdekli senki és semmi, egész nap ki se mozdul a szobájából mert nem akarja látni azt a parasztot. Elmentem anyuval nyaralni Németországba ahol egy barátunknál és a fiánál voltunk anyu konkrétan megcsalta azt a bunkót. És anyu most úgy tesz mintha semmi sem történt volna. Nem tudom ezt elviselni. Most mit csináljak összeomlottam kérlek segítsetek!12/l2012. okt. 19. 19:23
1/9 anonim válasza:
Nem tudnátok apukádhoz költözni?
2/9 anonim válasza:
Szerintem is próbáljatok meg apukátokhoz költözni! Ha nem megoldható, sajnos ott kell maradnotok. De használjátok ki, hogy 2-en vagytok! Ti ott vagytok egymásnak. És amint betöltitek 18-at, húzhattok is el onnan. Anyukátok nagyon nem felelősségteljes, ha látja, hogy a gyerekei tönkremennek, mégsem tesz semmit... Ha az apuka nem játszik, próbáljatok nagyihoz, keresztszülőkhöz, nagybácsikhoz költözni!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi de apu egy másik megyében lakik és nem tudnék bejárni a suliba és most hogy így mondjátok született egy közös gyerekük akit imádok a mamánk nem olyan akihez lehet költözni de azért köszi
2012. okt. 19. 19:48
4/9 A kérdező kommentje:
A keresztszüleink is Pesten laknak
2012. okt. 19. 19:49
5/9 anonim válasza:
Enyhén szólva rossz mintát mutat edesanyatok nektek.
Probald meg elfogadni, hogy anyukad ilyen, de mivel mar okos vagy, tisztaban kell lenned azzal, hogy ez nem eppen egy követendő minta.
Ne foglalkozz azzal, hogy anyukad hogyan él, megvaltoztatni nem tudod. Neked ne legyen rossz erzesed, azert, amit ő csinált.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. okt. 19. 22:41
7/9 anonim válasza:
Szia!
Még kicsi vagy, válthatsz iskolát nyugodtan. Ha ez a boldogságodon múlik, akkor én belevágnék.
Tesóddal együtt.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi
2012. okt. 20. 14:07
9/9 anonim válasza:
Anyukáddal próbáltátok ezt megbeszélni? Elmondani mi bánt benneteket? Ha igen, hogyan reagált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!