Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a szüleim kétéves koromban elváltak, anyámnál lettem elhelyezve, de állítólag csak azért, mert anyámnak nagy nehezen sikerült rábeszélnie a bíróságot, hogy nála helyezzenek el és már nagyon úgy érzem, hogy anyámnál nincs jó helyem. Mit tegyek?
ezek szerint nem hisznek neked....
én azt tenném a helyedben, hogy amiről csak tudok, és lehetőségem van rá, videó felvételt csinálok telóval.
lehet az hangfelvétel is, bekapcsolod, és leteszed az asztalra... miközben ordibál veled, teljesen kivehető lesz a felvételen. közben ne zörögj semmivel a telefon előtt, mert akkor nem lesz érthető az egész.
ezeket bemutatod azoknak az embereknek, akiknek kell
ezt anyud már nem tudja semmivel se letagadni, és nem tudja azt mondani, hogy hazudsz, mert ott lesz rá a bizonyíték...
ja és csinálj róla másolatot!!! nehogy megtudja, és elvegye tőled, stb stb...
Utolsó, ezzel csak annyi a probléma, hogy a hangfelvételeket nem fogadják el bizonyítékként.
Egyébként nekem ebben az egészben az a felháborító, hogy egy olyan országban, ahol 16-17 éves terhes kislányok válhatnak nagykorúvá házasság révén, amire a gyámhatóság az áldását adja, ott egy 17 éves, majdnem felnőtt gyerek nem döntheti el, hogy melyik szülőjénél akar lakni.
Eldönthetné, ha az apja kérte volna/kérné a gyermekelhelyezés megváltoztatását. Az egy dolog, hogy a gyerek kivel szeretne élni, a másik az, hogy a kiválasztott szülő ugyanezt akarja-e, ugyanis eltartania neki kell. Tehát egy gyerek önkényesen nem költözhet el attól, akinél a bíróság a tartózkodási helyét kijelölte, amíg nagykorú nem lesz. Ebből a szempontból azért nem párhuzamos a helyzet a 16-17 éves terhes, és ezért házasodó lányok ügyével.
Nekem ez az egész történet kicsit zavaros az alkoholista fojtogatós gonosz anyával, akinek valami csoda révén eddig mindig sikerült "elintéznie", hogy a gyerek nála maradjon.
Másik oldalon meg az apával, aki 15 év alatt egyszer próbálta meg a bíróságnál megváltoztatni a gyerek elhelyezését, de amúgy nem nagyon zavartatta magát az alkoholista fojtogatós anya miatt... Ha valóban magának akarta volna a gyereket, azt a bíróságnak már 14 évesen is meg kellett volna kérdeznie, hogy kivel akar élni. Csak ehhez el kellett volna jutnia legalább egy beadvány megírásáig, mert azok maguktól nem fogják kitalálni, hogy ki mit szeretne:)
annak van igaza aki azt irja hogy nők vannak mindenhol és a férfit alapból ellenségként kezelik.
annak is igaza van aki leirta a törvény szövegét, csakhogy nem tartják be.
megoldás persze gyakran van, de egyedileg lehet csak megoldani a kinálkozó lehetőségeket vizsgálgatva.
Ezt a pár hónapot már kibírod anyukád mellett, 18 évesen meg mész amerre akarsz.
Emlékszem a szökéses kérdésedre, remélem meggondoltad magad azzal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!