Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért csinálja ezt? A férjemne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? A férjemnek semmi se jó, mindig mást akar mint én, már többször engedtem neki de akkor se jó! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy félig felújított házat vettünk. Ő elkezdett rajta dolgozni én meg +néztem hol tart. Később +kaptam h ellenőrizni mentem. Ő át akkarta festeni a nappalit én nem, végül az mondtam fesse! Megkérdezte milyen szín legyen, erre én ami neked tetszik. Azt mondta ő nem tud dönteni, később mondtam egyet és olyan lett a nappali. Erre ma azt mondta még abba sincs beleszólása h mit milyenre pingáljon.
2009. aug. 6. 23:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja persze ha rá bízom a döntést addig nyaggat míg nem döntöm el én a dolgokat. De amit én szeretnék az nem lehet. Ne kezdjek el egy 8hós tanfolyamot amit szeretnék mert az érdelmetlen szakma, időpocsékolás, az a jó tanfolyam amire ő gondol! Ne vegyek gőztisztítót mert még nem költöztünk át az új házba stb! Teljesen összezavar!?!
2009. aug. 6. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Hűha,nagy mákja van a férjednek,hogy nem én vagyok a felesége.Egyrészt a rinyálásról sürgősen leszoktatnám.Ha szeretne vmit,akkor döntse el ő,hogy mi legyen és vállalja utána a következményeket.Ha én hozok döntést, a saját életemmel kapcsolatban,akkor legfeljebb meghallgatom,de azt én döntöm el,hogy végül mi legyen. Az utólagos siránkozásra pedig egy "így jártál"-t válaszolnék.Ha hagyod,hogy a fejeden táncoljon,akkor meg is fogja tenni.A fű növésének is te leszel az oka.Csapj az asztalra és tedd helyre az agyában a dolgokat!
2009. aug. 6. 23:35
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
tényleg ennyire hagyod magad befolyásolni? kezdj el nadrágot viselni, mert azt fogod észrevenni, hogy már azt is megmondja, mikor mehetsz be a fürdőbe! Ne hagyd magad! szólj vissza neki még most, és észre fogja venni magát szerintem. Mondd neki, hogy ő az, aki nem tud dönteni. Biztos, hogy lesznek nézeteltérések, de ezeket a dolgokat muszáj ketten eldöntenetek, főként egy lakásnál, nem jó ez, hogy ebben te döntesz,abban meg majd én. ez örök konfliktust fog okozni, ha most nem "estek egymásnak" és beszélitek meg az egészet!!
2009. aug. 6. 23:37
 4/8 anonim válasza:
100%

Szia!

Úgy látom mindezt a válás rovatba írtad, remélem nem erről van szó!

Ha megkérdezi milyenre fesse, akkor mond azt, amilyet gondolsz, de kérdezd egyben vissza, hogy neki mi tetszene. Ha az annyira nem tetszene neked, akkor rimánkodd ki azt, amit szeretnél, meg fogja tenni és még örülni is fog, hogy kedvedre tehet (az, hogy morog kicsit, az nem számít). Szóval vedd le a lábáról!

2009. aug. 6. 23:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj h én meg szeretem megmondani h hogy legyen ha ő döntésképtelen! És mindig azon sír h én nem hagyom érvényesülni őt, elnyomom, egy őrmester vagyok... Pedig én szeretném a legjobban ha nagyon határozott lenne! Igaz egyszer azt mondta ha v.miben én döntök, és később az mégsem jó, /pl: rossz a szín amit választottam/ nem ő lesz a hibás! Ki érti ezt? A munkahelyen meg ő a "Jani"! Feladom!
2009. aug. 6. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez az az eset,amikor jó lenne a férjed is meghallgatni.Te miért nem segítettél pl. a ház felújításánál?Miért csak megnézni mentél,mit csinál? Ha a munkahelyén Ő a Jani,akkor nyilván kell döntéseket is hoznia?Otthon miért nem tud?Lehet,hogy Te vagy túl erőszakos,és otthon ezért nem tud vagy nem akar dönteni?Valami nagyon nem jól működik nálatok.Megkellene ezt beszélnetek egymással.De ne csak a te véleményed legyen a döntő,hanem mindkettőtöké.
2009. aug. 7. 06:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehet benne v.mi h már itthon nem mer döntést hozni. De könyörgöm azért férfi h övé legyen az utolsó szó. Egyébként azért nézelődni mentem mert a 2hós fiammal vagyok egész nap! Köszi a tanácsokat, lesz mit megfogadnom.
2009. aug. 7. 07:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Tömören úgy fogalmaznék, hogy egy segg-fej!

Amit tehetsz az az, hogy leülsz vele beszélgetni nyugodt körülmények között.

2009. aug. 7. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!