Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti mennyi gyerektartast kaptok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi gyerektartast kaptok?

Figyelt kérdés

A ferjem, elhagyoot ket iskolas koru gyerekkel. Meg nem valtunk el, de mar folyamatban van. hivatalosan keves a fizetese, mert a joval nagyobb osszeget kezpenzben kapja es nem adozik utana. Eddig 40 ezer ft ot fizetett, es segitett beiskolazni oket. En is dolgozok, csak en hivatalosan, bejelentett munkam van es igy eleg keveset /126.000/ keresek. Ket gyerek, rezsi, kaja... szoval mar semmi luxus tenyleg csak a legszuksegesebekre koltok.

Tegnap felhivtam a ferjem, mert 10 en nem erkezett meg az atutalas, a baratnoje vette fel a mobiljat, es nagyon bunko volt, azt mondta ne oket hivogassam ha nincs penzem hanem keressek masik munkat, fogjam fel hogy elhagyott es alljak a sajat labamra ne toluk varjam a megoldast a gondjaimra!

Tudom hogy semmi kozom hozza, de ezeket egy olyan lany mondta nekem aki nem is dolgozik, ellenbe velem!

A penzt nem nekem fizeti a ferjem hanem a ket lanyanak.

40000ft megis mire eleg? Jon a tel, a lanyoknak futeni kell, kaja kell, tabor, ebed.

En mindent megtettem, hogy az uj eletunkhoz alkalmazkogjak, es a gyerekek is. Meg mit kellene tennunk szokjunk le az evesrol vagy a futesrol?

2012. okt. 12. 08:05
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
53%

Felháborító!

A 40ezer ft semmire nem elég 2 gyerekre,a válaszadók többsége elmeroggyant vagy csak nincs gyereke!

Nem is ez a lényeg hanem az ahogy az új nőcske fogalmazott,elküldtem volna melegebbre az biztos!Neki mi köze a gyerekeidhez és milyen jogon szól bele?!

Apuka szégyellje magát!!

2012. okt. 12. 16:53
 32/60 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem örülj a 40000Ft-nak. Családi pótlékkal együtt igenis fedezi a gyerekek költségeit. Ne vicceljetek ez a családival együtt a minimálbér, ezért más 1. hónapig dolgozik. A számlák pedig csak kifogás miért akkor nem fűtenél, nem lenne meleg víz ha nem lennék gyerekek.

Mondjuk én bíróságon minden anyától aki azt mondja, hogy csak papíron keres ennyit a férje mert feketén ennek a dupláját keresi. Attól megkérdezném, hogy és ez pont a válás időpontjában derül ki számára, vagy addig nem zavarta, hogy adót csal míg ő is élt belőle.

2012. okt. 12. 17:18
 33/60 Combi27 ***** válasza:
20%

utolsó: ott a pont!

Feleségem nettó 67 ezret keres...más meg keveselli a 40-et, amit pluszba kap???

A húsevős hasonlatomra annyit hogy valamiről le kell mondani ha nincs elég lóvé....de ha te inkább a gyerekről mondasz le egy önös érdek miatt sajnállak..

2012. okt. 12. 17:24
 34/60 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk a táboron spórolhatnál, én egyetlen egy embert/gyereket sem ismerek aki télen táborba meggy.
2012. okt. 12. 17:36
 35/60 anonim ***** válasza:
94%

hmm nyáron mikor zárva a suli és te dolgozol egyedülálló anyaként hova teszel két kisiskolás gyereket ???

egy értelmű h táborba megy a gyerek napközibe de az is költség sőt többe kerül mint a suli egy hónapra

de az őszi és a téli tavaszi szünetre is kell valami h a gyerekek ne legyenek egyedül otthon

a gyerekeim most jöttek haza az erdei iskolából 1 hetes volt

banki adat h ha van gyerek a háztartásban akkor havi ellátási költségként 62 000.- tételeznek fel

ehez képest amit a hölgy kap az alatta van még csp-vel együtt is

kell egy megállapodás írásban bíróság előtt h apuka havi 40 000 fizet a két gyerek után minden hónap 10.-ig számlára utalva

mi így csináltuk eddig semmi gond nincs vele .... ha kimarad akkor gyámügy és szólni

2012. okt. 12. 17:49
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
amúgy úgy sejtem h albérletben laknak ....
2012. okt. 12. 17:50
 37/60 anonim ***** válasza:
78%

A férfiak többsége tényleg meghülyül, ha új nője lesz.

Igaz akit én ismerek ott már nagykorúak a gyerekek, eddig a férfinek a gyerekei jelentették a világot, anyuka sajnos meghalt és nagyon rövid időn belül apukával megfordult a világ. Minden a nő körül forog...

És ez akkor sokkal szomorúbb mikor kicsi gyerekekről van szó.

De lenne egy kérdésem: ezek az említett férfiak akik sajnálják a pénzt ( és itt 15 000ft-a gondolok havonta pl) azok hogy viselkedtek a házasság ideje alatt a gyerekeikkel?

2012. okt. 12. 18:05
 38/60 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kérd a közös felügyeleti jogot. Akkor gyerektartás nem kapsz de a gyerek költségeit közösen fizetitek fele fele arányban.
2012. okt. 12. 19:13
 39/60 A kérdező kommentje:

Aki azt irta, hogy 26600+126000 ft bol boldogan elhetnenk, az probalja ki.

Az alberlet 50 ezer a rezsi 40, a kislanyom liszterzekeny

nem adhatok neki akarmit enni. Most pl. betegek lettek a gyerekek, megfaztak a gyogyszerek sajnos nem 2ftba kerulnek.

Es igen, ha egyedul lennek meg nem futenek, de a gyerekek miatt mar kell!

Adjam oket oda az apjuknak?? Akkor sem vigyazz rajuk ha dolgozok!

Es vannak taborok, mint pl az erdei iskola ami szinte kotelezo! Ha nincs gyereked persze honnan is tudnad??

Lepjek tovabb?? Akkor sem fogadnam vissza a ferjem ha mas ferfi nem elne a foldon, nem bocsajtok meg neki!

Eddig nem zavart hogy adot csalt? Engem most sem zavar, az o dolga, csak gondoskodjon a gyerekeirol!

Mar tavaszal kulon mentem tole a gyerekkel, es nyaron 3 honapig fizette a havi 40 et, de mint mar irtam sajnos mar nem fizeti, mig a birosag meg nem iteli.

150000ft hivatalosan a fizetese!

Olyan konnyen itelkeztek, csak nem gondolkoztok!

2012. okt. 12. 20:28
 40/60 anonim válasza:
én gyerek vagyok, de apám (már amikor fizet, mert alig szokott fizetni) a nővéremre meg rám havi 18ezret fizet, már mióta itt hagyott minket azóta csak ennyit fizet, anya meg elment a bíróságra most, úgyhogy majd lesz valami...
2012. okt. 12. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!