Mennyi gyerektartást kaptok 1gyerekre? (akik kapnak persze)
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 12:02
1/5 anonim válasza:
hivatalosan a jövedelem 20%a,de a minimum már 10-15ezer
2/5 anonim válasza:
Barátnőm lánya 15 éves, az apuka havi 5.000 Ft-ot ad:S
4/5 A kérdező kommentje:
az szép....tudom hogy a 20%-a,csak kiváncsi vagyok aki kap,az mennyit.De azért ez az 5ezer nagyon durva....
2011. máj. 12. 20:35
5/5 anonim válasza:
Durva vagy sem, az én nagyobbik lányom már 6 éve 5.000 Ft-ot kap. A volt férjem ennyit fizet (ha fizeti). Nem is nekem kell ide adnia, hanem a lányom számlájára kellene utalnia. Én már nem is idegeskedek rajta. Egyébként valóban a fizetése 20%-a kell, hogy legyen. Anno leszázalékoltatta magát 50%-ra és annyira jött ki. Az már mellékes, hogy feketén többet keres (már ha el nem issza). Vannak ilyen gerinctelen apukák. Az unoka öcsém viszont állja a lakáshitelük felét (ott hagyta a lakást a volt feleségének és a gyerekének), + ad 30-at és minden hétvégén (vagy bármikor) látja a gyerekét. Ja! Bárhová megy nyaralni, mindig viszi magával.Vagyis ugyan úgy gondoskodik róla, mintha együtt laknának. Viccesen meg is jegyeztem neki a múltkor, hogy sajnálom, hogy nem tőle váltam el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!