Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi gyerektartast kaptok?
A ferjem, elhagyoot ket iskolas koru gyerekkel. Meg nem valtunk el, de mar folyamatban van. hivatalosan keves a fizetese, mert a joval nagyobb osszeget kezpenzben kapja es nem adozik utana. Eddig 40 ezer ft ot fizetett, es segitett beiskolazni oket. En is dolgozok, csak en hivatalosan, bejelentett munkam van es igy eleg keveset /126.000/ keresek. Ket gyerek, rezsi, kaja... szoval mar semmi luxus tenyleg csak a legszuksegesebekre koltok.
Tegnap felhivtam a ferjem, mert 10 en nem erkezett meg az atutalas, a baratnoje vette fel a mobiljat, es nagyon bunko volt, azt mondta ne oket hivogassam ha nincs penzem hanem keressek masik munkat, fogjam fel hogy elhagyott es alljak a sajat labamra ne toluk varjam a megoldast a gondjaimra!
Tudom hogy semmi kozom hozza, de ezeket egy olyan lany mondta nekem aki nem is dolgozik, ellenbe velem!
A penzt nem nekem fizeti a ferjem hanem a ket lanyanak.
40000ft megis mire eleg? Jon a tel, a lanyoknak futeni kell, kaja kell, tabor, ebed.
En mindent megtettem, hogy az uj eletunkhoz alkalmazkogjak, es a gyerekek is. Meg mit kellene tennunk szokjunk le az evesrol vagy a futesrol?
előttem szólónak:
minden tiszteletem a Tiéd!
teljesen egyetértek azzal amit írtál
1. a panelokban /ha csak nem korszerűsített / nem lehet a fűtéssel spórolni.
2. imádom a gyermekem...de húst is akarok enni!
előző..akkor akarhatsz valamit ha van rá való..ha nincs, akkor csak szeretnéd..
nekem nem korszerűsített fűtésem van panelban, 42m2-en.. a fűtés, melegvíz, készenléti díj legkeményebb hidegben 24 ezer, ebből 16 a fűtés.próbáld ezt meg családi házban, akkor TALÁN sírhatsz
akkor kicsit számoljunk már
fizú 126 000
csp 29 000
gyt nem kapta meg ott írja fent !!!
összesen : 155 000
kiadások: gyerekeken ebéd a suliba : kb 17-18 000
bérlet 3nak: kb 16 000
rezsi több lesz télen kb 50 000
élelmiszer : kb 50 000
egyéb költségek: kb 20 000
összesen: 154 000
hát ez elég necces ám elég csak egyszer egy váratlan kiadás és borul az egész
20 000.- gyerekenként ha a kérdező hozzá teszi a maga 20 000.- akkor sem elég 1 gyerek költségeire a havi 40 000.-
én 30 000.- kapok a két gyerekre
+ gyes (25 600) + 3 gyerekre családi (48 000) + párom fizuja (200 000)
ebből : albérlet + rezsi + párom hitele = 180 000.-
és még nem ettünk semmit sem
kb 123 000.- marad enni ruházkodni bérlet stb......
mi öten vagyunk most
tök jól hangzik a 303 000.- ami összejön havonta de h ebből ha megszakadok sem tudok félre rakni és éppen h kijövünk hó végére sőt nem egyszer volt h 28-án már csak 500.-forint volt a kasszában .....
szal nem olyan sok az a 40 000.- amit a kérdező kap ..... és h nem kapja meg az komoly érvágás ám !!!!
Kedves Combi 27!
Majd ha mások tartanak el akkor szeretnék húst enni. Amíg viszont van állásom addig: AKAROK HÚST enni. És baromira szégyelje magát az az apa, aki havi 10.000.- ft-al le akarja tudni a gyermekét - viszont természetesnek veszi, hogy a volt feleség mindenről lemondjon.
De tudod mit- fordítsuk meg a helyzetet. Ha úgy alakult volna az élet, hogy le tudok mondani a gyermekemről és havonta csak 10-20 ezer forintomba kerülne a gyerek, akkor baromira meghúznám és megveregném a vállamat, hogy MILYEN JÓL JÁRTAM!
De mível az anyák többsége nem tud lemondani a gyermekéről ezért minden "szart" bevállalnak, csakhogy a gyermeküket el tudják tartani. De had ne kelljen bocsánatot kérnem, csakmert húst is akarok enni!
hus egeszsegtelen heti 1x boven eleg.En inkabb tanulok hogy jobban keressek es tobb penzbol tudjam eltartani a sajat gyerekeimet hiszen nem a ferjemnek szultem hanem magamnak Tudtam ,lattam, egyedul maradhatok hiszen kornyezetemben sok az egyeduli anya.
Igaz jol keresek igy nincs is szugsegem gyerektartasra.De ezt csakis magamnak koszonhetem mert 3 gyerek melett vegeztem a foiskolak(at) azt meg a ferjemnek(ex) is koszonhetem hogy tanulhattam hiszen egyedul nem ment volna.
Utolsó: te mástól sajnálod a heti 1x-i húst, de magadtól nem sajnálod az a pénzt amira sulira költesz? HM? - ez is egy érdekes emberi megnyilvánulás!
Örülj, hogy tanulhattál 3 gyerek mellett, mert sok embernek erre nincs lehetősége.
Becsüld meg a férjedet, aki társként viselkedik és bevállalta a költségeket!És persze legyél magadra is büszke, hogy tanulni akartál - ahelyett, hogy tv-t bámultad.
Gyereket pedig házasságban nem magunknak szülünk, hanem nekünk /férj-feleség/. Aztán ha a házasság tönkremegy, akkor elválunk, de attól a gyerek még közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!