Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idő, amíg már nem gondoltok a másikra?
Változó, néha egy hét is kell, hogy elfelejtsem :)
Viccet félretéve. 11 hónapja hagytam el az exem-et, de még mindig eszembe jut, hogy mi lehet vele.
Sajnos nekem is pocsék tapasztalatom van ezzel. Van egy nő, akivel négy évig voltunk együtt. Nem nagyon működött, nem volt túl okos, bunkó idegbeteg szemét volt, de halálosan szerettem. Az agyam tudta, hogy nem jó nekünk együtt, már a második, harmadik év fele biztos voltam abban, hogy nem fog megváltozni, nekem meg nincs meg a lelkierőm ahhoz, hogy a rabszolgája legyek és boldoggá tegyem, de csak a negyedik év felé sikerült kimondanom, hogy ennyi elég.
Ennek már fél éve, de még mindig ugyanúgy szeretem, sokat gondolok rá, sok minden rá emlékeztet, nem is sikerült új kapcsolatba lépnem azóta.
Őszintén remélem, hogy kiveszik ez a szemét érzés belőlem, mert olyan, mintha egy tompa késsel fűrészelnének már évek óta. Undorító dolog tud lenni ez a természet.
Egy erős, határozott férfi vagyok, de amikor pár hete láttam egy másik férfival beszélgetni akkor majdnem megőrültem a fájdalomtól.
előző válaszoló!
Ha halálosan szeretted akkor miért kellettél volna a rabszolgája lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!