Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szakítás után mennyi idő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyi idő, amíg már nem gondoltok a másikra?

Figyelt kérdés
Mennyi idő, amíg "kiszerettek" a másikból? Vagy ha már nem szeretitek, akkor is idő, amíg elfelejti az ember és nem gondol rá naponta többször, hogy mit csinálhat épp, van-e új barátnője, stb. Nektek meddig tart általában?
2009. aug. 6. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Változó, néha egy hét is kell, hogy elfelejtsem :)

Viccet félretéve. 11 hónapja hagytam el az exem-et, de még mindig eszembe jut, hogy mi lehet vele.

2009. aug. 6. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Az igazit soha nem tudod végleg kiverni a fejedből, bárki más iránt legfeljebb 1 év után elmúlnak az érzések, de az igazinál nyitva marad a kiskapu örökre.
2009. aug. 6. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a legdurvább 10 év volt. Ő volt az első szerelmem, én szakítottam vele, mert már nem működött (4 év után). Fél év múlva a szívem megbánta, nagyon hiányzott, hiába tudta az agyam, hogy jó döntés volt. Volt új párom, akit szerettem, mégis sokszor álmomból úgy ébredtem, hogy csak néztem, hogy ki is ez itt mellettem, mert álmomban végig Vele voltam. Olyan volt, mint valami kettős élet, jó, hogy nem csavarodtam be tőle, szerintem kis híja volt. Konkrét szívtáji panaszokat is okozott, holott szervi elváltozást nem találtak. Senkinek sem kívánom! :(
2009. aug. 6. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
miért, te h vagy vele?
2009. aug. 6. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos nekem is pocsék tapasztalatom van ezzel. Van egy nő, akivel négy évig voltunk együtt. Nem nagyon működött, nem volt túl okos, bunkó idegbeteg szemét volt, de halálosan szerettem. Az agyam tudta, hogy nem jó nekünk együtt, már a második, harmadik év fele biztos voltam abban, hogy nem fog megváltozni, nekem meg nincs meg a lelkierőm ahhoz, hogy a rabszolgája legyek és boldoggá tegyem, de csak a negyedik év felé sikerült kimondanom, hogy ennyi elég.

Ennek már fél éve, de még mindig ugyanúgy szeretem, sokat gondolok rá, sok minden rá emlékeztet, nem is sikerült új kapcsolatba lépnem azóta.

Őszintén remélem, hogy kiveszik ez a szemét érzés belőlem, mert olyan, mintha egy tompa késsel fűrészelnének már évek óta. Undorító dolog tud lenni ez a természet.

Egy erős, határozott férfi vagyok, de amikor pár hete láttam egy másik férfival beszélgetni akkor majdnem megőrültem a fájdalomtól.

2009. aug. 6. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

előző válaszoló!

Ha halálosan szeretted akkor miért kellettél volna a rabszolgája lenni?

2009. aug. 6. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
ez változó..majdnem 3éve,hogy szakitottunk az egyik barátommal,de most is eszembe jut,és tartjuk is a kapcsolatot.Viszont két éve volt egy barátom,nem sokáig jártunk,viszont nehéz volt nem rá gondolni,mert tündéri ember,személyiség.Már két éve van barátom,nem tudom őt meddig tart majd elfelejteni,de szerintem ezen még nem kell gondolkodnom:D
2009. aug. 6. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!