Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalásra megoldás a párterápia? Vagy már mindegy, úgysem fogok benne megbízni és inkább váljak el?
Az ő ötlete volt,vagyis egy barátjáé.
A megcsalás már megtörtént egyszer,a kapcsolatunk elején. Akkor megbocsátottam. Most nem tudom mit tegyek. Még szeretem,de nem tudom,hogy fogok-e még bízni benne!
A másik meg,hogy rám bízta a döntést. Azt mondta,ha úgy gondolom,szakítsunk. Még csak nem is könyörög,hogy bocsássak meg neki,hü.lye volt vagy vmi! Viszont a p.terápiát mégis ő mondta ki. Nem értem!
Oké,de ez nem az első alkalom.
A bizalmamat egy jó szakember sem hiszem,hogy vissza tudja állítani!
És igaz,mindkét esetnél veszekedések előzték meg ezt a dolgot.
De,ha jobban belegondolok,biztos lesz még ilyen a házasságunk alatt,akkor ha legközelebb ilyen lesz,attól is rettegjek,h kit dug meg bánatában?

Persze. Próbáljatok meg mindent amiről azt gondolod, hogy segíthet.
Kapcsolatot mindig az egód elé kell helyezni , különben nem működik. Amint elkezdesz bármelyik fél a saját sértődöttségével foglalkozni onnantól nem a kapcsolatára hanem a magára kezd figyelni.
Megcsalás általában valaminek a következménye.

Engem az gondolkodtatna el, hogy azt mondja, hogy te döntesz, olyan mintha neki mindegy lenne?
Megcsalást szerintem meg lehet bocsátani (főleg ha csak szex-ről van szó), de ha nem is érdekli mi lesz veletek kettőtökkel abban szerintem senki sem tud segíteni.

szerintem nem szeret téged, csak kényelmes neki ez a kapcsolat, annyira lusta, hogy még dönteni se akar, hogy veled akar-e élni, vagypedig megvárja, hogy te akarj szakitani majd evvel támadható pozicióban látna téged, mert te voltál ellenséges és evvel majd visszaélne
szerintem most is lehet valakije

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!