Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-évi társasmagány után mit tegyek?
11/16 A kérdező kommentje:
14-50-es Igen szerintem megfogom 2.5-éve már megpróbáltam egyébként de sajnos vissza húzott a szívem a régihez nem jól tettem ,hogy szakítottam vele ő azóta is szeret tudom és azt mondta haza jön decemberben mert Angliába dolgozik és abban állapodtunk meg ,hogy újra kezdjük ! A kislányommal is egyedül voltam már terhesen is pedig előtte néhány hónapig nagyon normális volt, a volt párom ,csak aztán elkezdett inni áprilisban akkor voltam 4-hónapos veszélyeztetett terhes nem érdekelte utána 1-hónapos volt a kislányunk pont mikor megnézte végig itta a nyarat! Sajnos ő ilyen ,még gyógyszerre sem volt pénzem pedig fenn állt a trombózis veszélye végig. Erre az volt a válasza neki sem volt de bezzeg italra mindég . Én hülye meg mindég meg sajnálom, igen ahogy te mondod reménykedek mikor látom normálisan és sajnos akkor visszatérnek az érzéseim felé . Pedig tudom nem tart sokáig nála ez az állapot sajnos . Mondtam is neki ,hogy tovább lépek mert nem akarok örökké egyedül élni szükségem lenne társra és ő ennyi idő alatt sosem tudott az lenni ,megérti és elfogadja bár fáj neki de megváltozni nem akar azt mondja ő semmit sem bánt meg és jó élete volt ,ő így szeret élni ! Na erre most mit mondhatnék ? Egyedül van senkije sincs csak mi voltunk már az egyetlen pont az életében és nem érdekli ,mindennél fontosabb az alkohol vagy egy jó kocsma ivó cimborákkal ! Tovább lépek mert eljár az idő felettem is sajnos és csak egy életem van ,a nagy gyerekeim lassan kirepülnek a picúrkáimat fel kell nevelnem még és nagyon nagy teher van a vállamon a házzal is de élnünk kell valahol társ kell akivel tudok beszélgetni aki segít mindenhol és aki talán vissza adja a hitemet ! Köszönöm a tanácsot nagyon kedves vagy és látom te tényleg segítő szándékkal közeledsz ! :)
14:42 vagyok
Látod,leírtad mit is akarsz és mit fogsz tenni csak így tovább!!!!
2012. okt. 4. 16:33
13/16 A kérdező kommentje:
14/16 A kérdező kommentje:
Ja és gratulálok az új életedhez meg a gyerkőchöz is remélem boldog leszel te is most már ha már ennyit kellett várnod ahoz ,hogy merd vállalni az újat és elmerd kezdeni mással egyáltalán ! <3 :) Legyen sok örömötök egymásban :)
Szia!
Azt hittem, csak én gondolkodom ilyen furán, de látom, nem vagyok egyedül. Nekem is iszik a párom, hétvégeken napi 2szer berúg, hétközben szerényebb. Én négy év után untam meg, beadtam a válást, mert anélkül nem akart elmenni. persze még mindig itt lakik, és napi szinten meg kell magamat győzzem, h jól döntöttem, végig kell csinálnom. Mert józanul nagyon szerethető. De többször kijelentette, h senki kedvéért nem mond le a piáról, az "1-2" sörről. nincs miről beszélni, mert be kellett látnom, h komolyan gondolja. Én egy másfél éves kisfiúval lépek tovább, és még láthatáron sincs senki, aki szóba jöhetne társként. Ne szalaszd el!
A válaszadóknak én is köszönöm, jókat írtatok :)
2012. okt. 4. 23:35
Tudod sokan összetennék a két kezüket,ha két gyerekkel még találnának egy "normális" férfit!
Ha kihagyod,bánni fogod! A gyerekek felnőnek, és te meg egyedül maradsz.
Nincs mit veszítened!
2012. okt. 5. 12:23
Kapcsolódó kérdések: