Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-évi társasmagány után mit tegyek?
Egy alkoholista idiótát szeretsz? A normális meg nem jó? Itt te vagy a legnagyobb hülye. Ha te nem tudod mit csinálsz akkor legalább nézd a gyerekeid érdekét... nekik nincs szükségük egy alkoholistára apára. Az csak tönkreteszi őket is.
2012. okt. 4. 14:17
Én nem élnék egy fedél alatt egy alkoholistával.
Magam és a gyermekeim miatt sem!
2012. okt. 4. 14:24
3/16 A kérdező kommentje:
Nem élek vele írtam csak le jár látogatni a gyerekeit !
4/16 A kérdező kommentje:
Kedves 14-17-es igen lehet nagyon hülye vagyok de sajnos nincs összhangban a szívem és az eszem ! Sajnos igen őt szeretem és vele akartam leélni az életem azért szültem neki 2 gyereket amellett,hogy nekem már 4 volt . Nagyon rendes kedves aranyos és segítőkész is tud lenni nyilván ezért szerettem meg . Csak sajnos kiszámíthatatlan az alkohol miatt . De új kapcsolatot szeretnék de nem tudom menni fog e ? Mert sajnos a szívnek nem lehet parancsolni !
Akkor meg nem értem hogy mi a kérdés.
Hogy oda vedd e újra magadhoz?
Hát én nem venném, mert egy alkoholista nem tud megváltozni. Ez egy betegség, és újra és újra részegen menne/fog menni haza.
Én engedném hogy látogassa továbbra is a gyerekeket, (persze ha józanul jön), de nem élnék vele közös háztartásban. Inkább a másik férfival költöznék össze, aki nem szenved semmilyen függőségben.
2012. okt. 4. 14:36
Szia!
Nehéz lehet neked, de gondolkozz mit is várhatsz a gyerekek apjától?Szerintem semmit és az nekik sem jó ha így látnak benneteket ahogy most vagytok.
Írod, hogy a másik kapcsolatodban segítene az illető mindenben és te is kedveled, akkor míre vársz?
Te már a gyerekek apját nem szereted csak a megszokás van.
Gondold el új életet tudnál kezdeni, a gyerekeknek is jobb és nyugodtabb életet biztosítani és hát ki tudja lehet szerelmes is leszel.A gyerekek így is látni fogják az apjukat, gondolom mert jár majd hozzájuk.
Én 17 évig nem mertem lépni , de aztán megtettem és van egy gyönyörű gyerekem azóta, és boldogságban élünk.
Már bánom , hogy ennyi évet feleslegessen elvesztegettem.
Remélem sikerül meghoznod a számodra helyes döntést és legyél erős az segít.
2012. okt. 4. 14:42
7/16 A kérdező kommentje:
Hát a kérdés az mit tegyek próbáljam meg a másikkal vagy ne ? Isten ments ide nem költözik hisz tőle menekültünk el sajnos nem bírtuk a viselkedését ,és igen ide csak józanon jöhet bár sokszor megszegte már akkor viszont mennie is kellett gyorsan . Biztos nem vagyok túl érthető de úgy érzem kötődök hozzá nem tudom miért ? A megszokás ? Az évek talán ?
Soha nem fogsz megnyugodni ha nem zárod ki teljesen az életedből. Mivel még mindig ragaszkodsz hozzá (illetve a jobbik énjéhez) minden alkalommal újra és újra elkezdesz ábrándozni az elképzelt közös, szép jövőtökről. Az eszeddel már rég tudod, hogy nem így van, de a reménykedés mindig felülírja az általad is tudott valóságot. Viszont így csak leketyeg az életed, esélyt sem adsz magadnak a boldogságra. Látom, a pici már úgy született, hogy külön voltatok. Én a helyedben megráznám magam, azt mondanám magamnak, ha ennek az embernek mi ennyit érünk, akkor ő sem ér többet nekem. Próbáld meg az új embert értékelni, nem tudom hol áll jelenleg a kapcsolatod vele. Legjobb lenne, ha hozzád költözne, mikor jönne az apa látogatóba, a férfi adná át neki a piciket, elvihetné őket sétálni vagy játszótérre, és neki is adná vissza őket. Alkoholistára én nem merném hosszabb időre bízni az ekkora gyerekeimet. Ha látná az exed, hogy már nem állsz ott biztos háttérként, rövid időn belül el is tűnne az életetekből. Ami persze rossz, de ez esetben lehet, hogy jobb lenne mindenkinek.
2012. okt. 4. 14:50
9/16 A kérdező kommentje:
Kedves 14-42-es köszönöm a biztató szavaidat nagyon jól esik és még erőt is ad, köszönöm :) 40-éves vagyok és igen félek tovább várni a csodát ,hogy meg változik 1x ! De mégis kicsit meg torpantam a lehetőségtől az újra kezdéstől és persze a végleges elválástól szomorúvá tesz az utóbbi ,én annyira akartam 2 szer kísérgettem elvonóra 1000x bocsájtottam meg csak azért hátha betudjuk tartani az ígéretünket egymásnak és tényleg együtt öregszünk meg ! :( Már nincs sok esély rá !
Szerintem igen, próbáld meg a másik férfival. Az elején lehet hogy nehéz lesz, furcsa, de aztán rájössz hogy milyen jó hogy adtál ennek az egésznek egy esélyt. (még akkor is ha nem válna be.) Meg kell próbálni!
A gyerekek apjától pedig próbálj meg érzelmileg elszakadni, mert ha vissza nem fogadod, közös jövőtök nincs, akkor minek fájdítani a fejed? Lépj tovább és mindenkinek jobb lesz!
2012. okt. 4. 14:50
Kapcsolódó kérdések: