Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet olyankor tenni, ha a férj nem akar elválni?
Már lassan 1 éve külön élünk, de nem akar elválni semmiképpen sem, van egy babánk is, aki velem él. Sajnos nincs pénzem ügyvédre, és nem is szeretnék pereskedni és veszekedve elválni. A férjem nem hajlandó válni, azt mondta szeret minket nem akar elveszíteni, viszont ez nála birtoklási vágy, mert úgy kell ugrálnom ahogy ő fütyül. Be akar zárni a négy fal közé, nélküle sehova se mehetek, a családomat utálja. HA valaki szeret valakit nem fenyegeti olyan dolgokkal, hogy kisemmizi és mindenhol keresztbe tesz neki, ha elválik tőle. Sokszor olyanokat mondd, hogy az agyam eldobom. Nem tudok tőle szabadulni, valahogy mindig addig jutunk, hogy még nekem van mindenért bűntudatom. Ha felhozom a válást, egyből bunkó és bántó, majd utána azt mondja, hogy félre értem, mert ő nem akar nekem rosszat.
Nincs pénzem, csak a gyes. Van egy közös házunk, vállalkozásunk, de jelenleg nem én élek a házban, mert egyedül nem bírnám fenntartani, sok a rezsi a hitelek, kénytelen voltam onnan eljönni, és a szüleim háztartásában élni. Ők ebben tudnak támogatni, de pénzük nekik is kevés.
A férjem nem akarja belátni, hogy nekünk együtt nem működik, csak veszekszünk és én már nem tudom, hogy szeretem-e. Annyi rosszindulat van benne, hogy kiábrándultam teljesen. A válás lenne a legjobb megoldás.
Bűntudatod van? Akkor ne válj el! Adj még egy esélyt neki!
Gondold meg, hogy így a gyermekednek se marad apja!
NE HALLGASS A BUNKÓ LESZBINŐRE!
A házasság felbomlása után csaK EGY MÉGROSSZABB jöhet!Békülj ki vele, adj még egy esélyt!
Egyáltalán nem kedves előttem szóló! Ki itt a leszbinő?
Már ne is haragudj, de háromgyerekes családanya vagyok, boldog házasságban. De ha ilyen helyzetben lennék, azonnal válnék, sőt a kérdező leírása alapján én már régen elváltam volna.
Te pedig gondold meg, hogy mit kiabálsz itt a nagybetűiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!