Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart egy válás? Ismerősöm 1,5 éve válik és még még mindig nem értek a végére.
Én egy tárgyaláson voltam, a papírok beadásától számítva kb. 2 hónap alatt megvolt minden. A 2 hónapot is csak a tárgyalás időpontja miatt kellett várni!
Bár mi közös megegyezéssel váltunk, a "vagyonon" és a gyereken nem kellett vitáznunk!
Attól függ. Mi mindenben megegyeztünk, de mivel volt két gyerek, kötelező a 2. forduló.
Fél év alatt elváltunk, de se sárdobálás, se egyéb vita nem volt.
Ha ők nem váltak el, akkor valamin veszekednek. Vagy a vagyonon, vagy a gyerekeken (láthatás, elhelyezés), vagy gyerektartáson.
Előfordul ilyen, de a körülmények ismerete nélkül erre lehetetlen mit mondani.
Valószínűleg egybe van kötve a vagyonjogi vitával is, akkor szokott elhúzódni. (Bár én kétlem, hogy közös megegyezés lenne... Max. annak indult, de a végén mégiscsak vitatkoznak valamin, ha így elhúzódik a dolog!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!