Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig tart egy válás? Ismerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart egy válás? Ismerősöm 1,5 éve válik és még még mindig nem értek a végére.

Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Én egy tárgyaláson voltam, a papírok beadásától számítva kb. 2 hónap alatt megvolt minden. A 2 hónapot is csak a tárgyalás időpontja miatt kellett várni!

Bár mi közös megegyezéssel váltunk, a "vagyonon" és a gyereken nem kellett vitáznunk!

2012. okt. 2. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Férjemnek anno 3 évig tartott úgy hogy az ex nem akart válni.
2012. okt. 2. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ. Mi mindenben megegyeztünk, de mivel volt két gyerek, kötelező a 2. forduló.

Fél év alatt elváltunk, de se sárdobálás, se egyéb vita nem volt.

Ha ők nem váltak el, akkor valamin veszekednek. Vagy a vagyonon, vagy a gyerekeken (láthatás, elhelyezés), vagy gyerektartáson.

4/8 A kérdező kommentje:
Itt is közös megegyezéssel megy. Annyi hogy született házasságon belül egy gyerek akinek nem a férj az apja. De 1,5 év nem sok még így is?
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 év volt.
2012. okt. 2. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugi a világ leghosszabb válása 23 év volt...... :DD
2012. okt. 2. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Előfordul ilyen, de a körülmények ismerete nélkül erre lehetetlen mit mondani.

Valószínűleg egybe van kötve a vagyonjogi vitával is, akkor szokott elhúzódni. (Bár én kétlem, hogy közös megegyezés lenne... Max. annak indult, de a végén mégiscsak vitatkoznak valamin, ha így elhúzódik a dolog!)

2012. okt. 2. 15:53
 8/8 Jégtánc ***** válasza:
Attól is függ ,mikor adták be.Mert ha a nyári szünet előtt akkor elhúzódhat.Mármint amikor szünetelnek a bíróságon is
2012. okt. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!