Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak mellette?
26 éves vagyok és nemrég született meg a kislányom. A vőlegényemben viszont még sosem csalódtam ekkorát! Nem egyszer megvert, mert szerinte megcsalom fűvel-fával. Mikor született a kislányunk be se jött a kórházba. Felhívtam erre azt mondta, hogy majd ha végzett a munkahelyén bejön! Azóta ugye itthon vagyok a gyerekkel, de nincs olyan nap, amikor ne terrorizálna. Egyszer úgy összekaptunk, hogy azzal fenyegetett, kidobja a kislányomat az ablakon!!!
Nem egyszer jártam a gyámügynél, de semmit sem használt.
Most döntésre jutottam. Pár éve egyik barátnőm kiment az USA-ba. Küldtem neki pár e-mailt és utánanéztem az ottani álláslehetőségeknek. Meg is van az állásom, tárt karokkal várnak, hiszen nagyon jól beszélek angolul és értek a szakmámhoz. Megrendeltem a repülőjegyeket is, de csak két főre. Elszököm! Nem bírom tovább! Tudom, hogy megölne mindkettőnket, ha itt maradok! Titokban kiszöknék a lányommal és új életet kezdhetnénk. Tuti sosem találna ránk, de azért félek! Ti mit tennétek a helyemben?
Én is hasonló cipőben járok! Egy beteg állat a férjem!
ez egy szuper lehetőség a jövőtöket nézve!
Kicsit irigyellek is a dolgokért! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!