Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok. Szüleimnél élek. Munkahely nekem is szüleimnek is van. Két gyermek közül anyuka akkor még 2éves lányt itt hagyta kisfiút elvitte. Mennyi esélyem van h. nálam maradjon legalább a lány!?
én megpróbálnám mind a két gyereket magamhoz venni
szerintem van esélyed rá
Persze, hogy van esélyed, hogy nálad maradjon. Fordulj ügyvédhez, és indítsatok pert.
És tanulj meg írni. Most meg x-et írtál sz helyett. Elég szánalmas, főleg egy felnőtt embertől, aki épp a gyerekéért harcol (nagyon helyesen!!!).
azért nem írnak már Neked , mert már nincs mit...
az utad egyenesen a bíróságra vezet, ott megigényled mindkét gyerek felett a kizárólagos felügyeleti jogot és vársz míg a bíróság ezt végzésbe foglalja...ilyen előzmények után biztos vagyok benne, hogy Neked ítélik, mert nem csak hogy ott hagyta,hanem a kapcsolattartás jogával sem élt és kötelezettségének sem tett eleget, ez a bírók szemében szálka szokott lenni...csak indítsd el a folyamatot végre, ne a tanácsokra várj,legyen rendezett a gyerekek háttere , élete!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!