Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Találkoznátok az anyátokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok az anyátokkal?

Figyelt kérdés
Szüleim 15 éve váltak el, amikor mi az ikerbátyámmal 8 évesek voltunk. Apunál maradtunk, illetve a nagymamánkkal.Az apánknak nem volt valami jó természete, erőszakos ugyan nem volt, de sokat ordítozott, és nagyon szigorú volt. Nem valami jó a kapcsolatunk, bár legalább felnevelt. Emlékeim és rokonok elmesélése alapján anyámmal is ilyen lehetett, így félig-meddig megértem, hogy lelépett. Vagyis inkább azt értem meg, hogy elvált, de azt hogy minket otthagyott, az egyszerű utat választotta nem. Most lenne alkalom felvenni vele a kapcsolatot, ő kezdeményezett. Tesóm teljesen elzárkózik még a gondolattól is. Én viszont nem tudom. Ti találkoznátok? Meghallgatnátok? Vagy értelmetlen válaszokat keresnem vagy kérdőre vonni?

2012. szept. 14. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Igen, én mindenképp elfogadnám a közeledését, és találkoznék vele. Nem könnyű, de felnőtt emberek vagytok. Nem tudhatod, mi történt vele az elmúlt években, és azt sem, h most mi vitte rá, h látni akar titeket.
2012. szept. 14. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Ha csak azért találkoznék vele, hogy kérdőre vonjam, akkor inkább nem. Nagyon nehéz lehet neked, és nem is kívánom, hogy egyetérts édesanyáddal, de ha a helyedben lennék és meg szeretném érteni, akkor megkeresném. Erre tényleg nincs jobb válasz, neked kell tudnod, hogy akarod-e vagy nem, mindkettőre teljes jogod van.
2012. szept. 14. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Egy talalkat mindenkepp megerdemel. Senki nem tudhatja mi is volt az igazi oka annak, hogy ezt az utat valasztotta csak O. A talalka utan, ha ugy latod nincs ertelme tartani vele a kapcsolatot finoman kozlod vele es elsz tovabb ah eddig. Viszont ha nem talalkozol vele egy eleten at benned lesz a kerdes ... Mi lett volna ha ...!

Szerintem adj 1 eselyt neki! :)

2012. szept. 14. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Miért ne találkoznék vele, mint mondod nem volt rossz emléked vagy tapasztalatod vele szemben, az h miért apátoknál maradtatok az lehetett megélhetési mód is..

Először találkozzatok párszor, utána ráértek kitárgyalni ezeket

20/F

2012. szept. 14. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogy segít- e amit leírok.

Mi hárman vagyunk lányok testvérek. A mi szüleink is elváltak, és mi is apuhoz kerültünk. Anyánk alkoholista volt, és a válóper után elment. Én olyan 14 éves a húgom 8 éves a nővérem 15 éves volt. Mi azóta sem láttuk. Pár évvel ezelőtt apu szólt, hogy anyu jelentkezett, és újra látni akar minket. Újra kapcsolatot akar a lányaival. Én és a nővérem teljesen elutasítottuk a lehetőségét is annak, hogy lássuk egymást. Számomra és nővérem számára rég halott volt. A húgom viszont felvette vele a kapcsolatot pár hónapja . Néha elment hozzá. Néha segített neki, néha bevásárolt neki. Talán ha ötször vagy hatszor tudtak találkozni. 1 hónapja sincs, hogy hirtelen meghalt. Múlt hónapban temettük el. Én a temetésére sem mentem el. A nővérem elment. Nem is olyan régen mondta a húgom, hogy végül is örül hogy találkozott vele, hogy van egy morzsányi emléke. A nővéremnek egy kicsit lelkiismeret furdalása van. Én csak 1 dolgot bánok. Nem emlékszem rá. Nem emlékszem hogy nézett ki, nem emlékszem a hangjára, Nem ugrik be nekem..Azt nem bántam meg hogy nem vettem fel vele a kapcsolatot, csak zavar hogy fogalmam sincs hogy nézett ki anyám a halála előtti években..

Kedves kérdező: A döntés a tiétek. Gondold végig. Adsz esélyt neki, hogy újra lássátok egymást, vagy hagyod, hogy sok év múlva ha meghallod azt a szót hogy "anya", akkor senkit és semmit nem tudsz odaképzelni.

39/N

2012. szept. 14. 19:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan a kérdőre vonás a célom. De vannak bennem kérdések. Amire egyébként biztos nem fog tudni kielégítő választ adni. Mit lehet arra mondani, hogy miért nem nyitottad rám 15 évig az ajtót? Az hogy van bennem harag, azt hiszem természetes. De ez csak egy része a bizonytalanságomnak, a másik hogy nem tudom elképzelni hogy fejlődhet e ez a kapcsolat valahová. Ha nem keres, egészen biztos vagyok benne, hogy én nem teszem meg soha. de most hogy megtette, ott van bennem a ha érzés... hogy lett volna rá alkalom.
2012. szept. 14. 19:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Én sem emlékszem rá tisztán. Emlékképeim vannak, de az arcára azt hiszem, hogy csak a fényképek miatt emlékszem. Köszi, hogy leírtad
2012. szept. 14. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
Én nem mertem így leírni, amit más le mert. Ha meghal, és már nincs többé lehetőség, verheted a fejed a falba... A megbocsátás pedig egy óriási dolog, megkockáztatom az egyik legnehezebb is.
2012. szept. 14. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
26%
Én le*zarnám
2012. szept. 14. 22:57
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Én felvenném vele a kapcsolatot, mégis csak az édesanyád akármit is csinált korábban, lehet hogy ha most nem teszed meg akkor már többet nem is lesz rá alkalmad.
2012. szept. 15. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!