Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti a férjem ami az enyém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti a férjem ami az enyém?

Figyelt kérdés
Közös megegyezéssel válunk.Nem írtunk vagyonmegosztást,de amióta beadtuk a papírokat,a férjem minden közös dolgot igyekszik kisajátítani,vagy eladni.Hogy vehetném rá,hogy írjunk egy listát és adjul be a bíróságnak?Szóba sem áll velem.Olyan érzésem van,hogy ezt előre kitervelte.
2009. júl. 30. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy kitervelte? Nemrég házasodtatok össze és gondolod, hogy a vagyonodért történt? Mert akkor a házasságotokat talán érvényteleníteni lehetne a válás helyett...mindent nem vihet el, de amit közösen szereztetek, annak a fele jár neki. Ne ő vele akarj beszélni erről közvetlen, hanem tudasd a bírósággal, hogy mit csinál és ha ők szólnak neki, akkor nagyobb az esély rá, hogy abbahagyja...
2009. júl. 30. 08:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindenünk közös volt eddig.Mindent közösen szereztünk.De nem írtunk a beadványhoz vagyonmegosztást,mondván megegyezünk egymás között.Elhitette,hogy megbízható(tudom,én is hibás vagyok,mert bedőltem neki...).Erre most azt mondja,hogy semmit nem fogok kapni...és elkezdte a hátam mögött eladni a bútoroket és az egyéb ingóságokat...Elég,ha ezt a békítőn jelzem a bíróság felé?
2009. júl. 30. 08:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem csinálhat! Azonnal szólj a bíróságnak, hogy visszaélt a bizalmaddal és most mindent elad.
2009. júl. 30. 08:59
 4/10 A kérdező kommentje:
És ezt hogyan tehetem meg?Még a beadványt is illetékmentesen adtam be...ügyvédet sem tudok fizetni...
2009. júl. 30. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vond vissza a békítőn a közös megegyezést, és kérj vagyonmegyosztást. Menj egy listával amire fel vannak írva az ingóságok amiket közösen szereztetek.

Ügyvéd nélkül azért nehéz lesz, mert bizonyítanod is kell, hogy ezeket a dolgokat házasságotok alatt vettétek (számlák, garancialevél, bankbizonylat) szedj össze mindent amit tudsz.

2009. júl. 30. 09:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké!Csak az a gondom,h a békítő szept.10-én lesz.Addig meg eltűntet mindent...
2009. júl. 30. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Épp azért ne várj!! Amit már elad, nem fogod visszakapni. Menj be a bíróságra! Azt nem lehetne ha ügyvéden keresztül nem megy? Valamit csak lehet csinálni. Mondd el, hogy kitervelte, hogy becsap, megegyezik veled majd, közben meg mindent elad és mondta, hogy neked semmit sem hagy meg. Hol van még szept. 10-dike? Addig eladhatná akár a házat is a fejed fölül...irány a bíróság...legalább tudjanak róla. Több, mint a semmi.
2009. júl. 30. 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívod fel a bíróságot? Csak tudnak vmi számot mondani, ahol az illetékessel beszélhetnél...talán lehetne új tárgyalást kérni mostanra, mert ez egy tarthatatlan dolog. De ahogy mondtam, amit valakinek úgy eladnak, hogy az az hiszi, hogy a férjed tulajdona, az nála is marad. Amint eladja a férjed, te abból soha semmit sem fogsz viszont látni. Épp ezért is adja el.
2009. júl. 30. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Esetleg, adj el te is mindent (Menekits at egy megbizhato ismeroshoz). Es kozben Birosag!
2009. júl. 30. 10:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp ird össze azt is amit már eladott, utólag ezt a vagyon megosztáson elöhozzák, mert ugye ezek után kérned kell a vagyonmegosztást is mert megbizhatatlan, probálj telefonálni a biróságra, bár én ugy tudom legalább is debrecenben 2 honap nyári szübet van, csak a nagyon fontos perek mennek, szep-ben kezdenek.

De mindenképp irjad mit ad el, vagy cseréld le a zárat.

2009. júl. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!