Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon bonyolult. Mi lesz ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bonyolult. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
Már ne mtudom mit tudok tenni. Röviden: már több mint egy éve külön vagyunk a gyermekem apjától, de egy házban, 4 éves a gyerekünk. Én hordom minden nap az oviba, én megyek érte. Semmire sincs időm, az otthonunk messzebb van, sokat kell utaznunk. Szeretnék eljönni, de tartozás miatt vonják a fizetésem, az ex nem segít, nem tudok albérletbe menni. Elviselhetetlen vele együtt lakni.Nem tudok megoldani már semmit. Megismerkedtem nemrég egy férfiaval, akkor nyáriszünet volt, nyaralt a gyerek, tudtunk néha találkozni. Most nem.....nehéz. Soha nem lesz vége úgy érzem. CSak le akartam írni. Tudom senkinek sem könnyű. Nem boldogulok.
2012. szept. 10. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:

A tiéd a ház amiben éltek? És hogy oldjátok így meg a rezsit , fizetnivalókat?

Biztos nem lehet könnyű így élni, arról már nem is beszélve mennyire nem egészséges!

Nem tudnád valahogy megoldani, hogy ne oda kapd a fizetésed? Szülök? Senki nem tudna segíteni?

Mindig az első lépések csak a legnehezebbek, aztán megtanulunk járni! :)

Ennél a helyzetnél azt hiszem bármi jobb lehetne, csak mi emberek képesek vagyunk elfogadni egy működő rosszt, még akkor is ha tudjuk,látjuk, hogy szenvedünk benne, de működő!

Tegyél meg mindent azért, hogy elmenj onnan vagy ha a tiéd a ház, akkor vele találjatok ki valamit!

Miért nem adjátok el? És akkor mindenkinek marad valamennyi új élethez!

Kitartást kívánok!

2012. szept. 10. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak, én is nagyon rossz időszakban vagyok. Az volna jó ha tartanád azzal a férfival a kapcsolatot, vagy oly partnert kellene keresned akinek van lakása.
2012. szept. 10. 10:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy barátnő, akire rábízhatnád néha a gyereket? Vagy elvihetnéd magaddal randira és családiasabb programot csinálhatnátok...vagy ahol laksz, ott külön szobába hívni az újat?

Én is egyedül nevelem az öt évesem. Sokáig még egy fogorvoshoz sem tudtam elmenni, mert nem volt szabad időm, gyereken kívül...Nekem az jelentette a kiutat, hogy összebarátkoztam egy 7 gyermekes anyával, akinél bármikor otthagyhatom a kicsit.

2012. szept. 10. 11:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam, tényleg bonyolult. A ház az én nevemen van, nagyon sok hitellel. Sajnos már bántott is, amit a gyerek végignézett.Félek mikor bánt megint. Én nem tudom fenntartani, eladó, nincs jelentkező.Szüleim nagyon messze laknak , oda nem jöhetnek. Kilátástalannak tartom a helyzetet.El vagyok nagyon keseredve, nem látom a kiutat......
2012. szept. 10. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Mélyen áron alul sem tudnád eladni? Én is azt tettem a 12 milliósra taksált lakásomat 8,6-ért adtam el. Aztán 3 millióért vettem egy nyaralót, a városhatáron túl. Téliesítettem-felújítottam kb. 2 milliót költöttem rá. Megszabadultam a szolgáltatóktól, tehát fenn tudom tartani magam és maradt félretett pénzem.
2012. szept. 10. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb bántalmazz jelents fel. Ne tűrd el hogy bántson.
2012. szept. 10. 14:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Feljelentettem, nem tudja még, ettől is félek. Megvenni nem akarják a házat, ár alatt van árulva így is. Szüleim nagyon messze laknak, és nem is jöhetnek így hozzánk, hogy ez van.
2012. szept. 10. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem a férjed, lehet kérni távol tartást. Kirakhatják a házból, ha bántott. HA megüt, azonnal menj a kórházba, s vetess látleletet, és ismét jelentsd fel. A lényeg a látlelet.Csak kipaterolják onnan. Elváltatok?
2012. szept. 10. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a házat, rezsit te tartod fenn, vagy tudod fizetni a hitelt, akkor ott is tudod hagyni a faszival együtt. Én inkább hagynám bedőlni a hitelem és fizetnék albérletet egy távolabb eső, nyugodt helyen, ahol nem bántanak, mint hogy ezt szenvedjem végig minden nap! Ha tudtad fizetni a hitelt meg az utazást, akkor egy albi rezsijét egy közelebbi helyen kigazdálkodod! Pakolj! Vannak fontosabb dolgok is, mint a pénz, meg ház! Mondjuk az, hogy a gyereked ne úgy nőjjön fel, hogy anya eljár másik pasival, de otthon apa veri, és folyton depressziós. Inkább lássa azt, hogy nyugi van, külön élünk, igaz, nem akkora házban, csak egy kis lakásban, de anya nyugodt. Nem?
2012. szept. 11. 17:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, el kell onnan jönnöm. Még nem tudom hogy, tudom anyagilag megoldani, de meg kell tenni.....
2012. szept. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!