Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogyjak le 5 kilot?
15éves lány vagyok 160 cm és 51-50 kg. Juniuban 55 voltam de lefogytam 4-5 kg-ot. 45 kg szeretnék lenni. Nem akarok 1 hét alatt de egy honap alatt sem.
Most azt csinálom hogy regelire eszek egy rozskenyeret kis vjjal és egy almás
ebédre: 2 tojás kis zöldséggel, vagy 2 virsli kis zöldséggel, konzerv hal ilyenek
vacsorára : 1 joghurt vagy 2-3 paprika összevágva
ez mellett esténként 30-40 percet futok
nem tudom miért de nem fogyok ettől csak hízok pedig már két hete csinálom. Ez mellett nem nassolok semmi mást nem eszem! Néha rosszul is vagyok és nincs kedvem semmihez,és rossz kedvem van mindig.:S Ezért szeretném ha 3-4 hónap alatt letudnék fogyni 5 kilot úgy hogy ne jöjjön vissza semmi, és közben ne legyenek ilyen bajaim.:S
A 160 centidhez, véletlenül se akarj 50 kg alá fogyni!!!
Nem nevezném egészségesnek a 45 kg!
És megjegyzem ronda is, ha csont és bőr vagy!
Most teljesen vékony vagy, még az 55 kg is teljesen ideális a magaságodhoz!
Számold ki a neten nyugodtan kalkulátorral, hogy mennyi az ideális testsúly ehhez a magassághoz!
Én is 160 cm vagyok, így elhiheted nekem, hogy már az 50 kg is nagyon vékony!
ha ez alá mész már gebe leszel és beteg és erőtlen is előbb utóbb!
ne fogyózz, élvezd az életed és a fiatalságod!
Szerintem sem kéne fogyózni!Főleg hogy még csak 15 éves vagy!Arról nem is beszélve, hogy teljesen ideális a súlyod a magasságodhoz.Szerintem egyél nyugodtan bármit, legfeljebb kevesebb mennyiségben és tényleg sportolj, de ne kényszerből, hanem azt csináld amit szeretsz!Még a tested is fejlődik, felesleges és értelmetlen fogyóznod.Ja és szerintem tök mind1 hány hónap alatt akarsz leadni 5 kilót, ha ekkora magasság és súly mellett fogyózol, akkor a rosszul létek, kedvetlenség nem fog elmúlni.A szervezetednek szüksége van a táplálékra!
De miért akarsz még fogyni?Inkább barátkozz meg a testeddel,biztos nagyon szép, csinos fiatal nő vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!