Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi láthatást ítélnek meg 3 éves kor alatt és felett, ha nem tudnak megegyezni a felek?
Figyelt kérdés
A másik kérdésem: 7 hónapos a fiam és hallottam olyanról, hogy 1 éves koráig nem viheti el az apja, hiába nem volt még gyerekelhelyezés. Ez igaz?2009. júl. 28. 19:31
11/12 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb esetben igen.Az,hogy veszélyes a gyermekre,és tényleg az,azt nehéz bizonyítani.Mégha Téged bánt is,nem biztos,hogy azt hozzák ki,hogy a gyermekre veszélyes.Ezt neked kellene bizonyítani,de amíg a gyermeket nem éri maradandó sérülés,addig szinte lehetetlen.
A minimum láthatás az,amit leírtam,persze nem biztos,hogy apuka ragaszkodni fog hozzá.Látam már olyant,hogy az utcán fennhangon hírdette,hogy elveszi az anyától a gyereket,a gyámhatóságon,meg azt nyilatkozta elég neki kéthetente egy nap,mert mit kezdjen a gyerekkel...
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Kérlek írj, hogy mi lett veletek, akár privátba is. Érdekelne, mivel hasonló cipőben járok (14 hónapos baba) és jövőhéten lesz a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!