Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni olyankor, ha a szülők elválnak, és az anyának a két gyerekével nincs hova menni?
Egy háznak a rezsije elég magas tud lenni, ha anyukád fizetése elég volt rá, akkor egy bérelt lakás fenntartására is elég lehet. Ha tesód dolgozik (ez rendes vagy diákmunka?) akkor ő is segíthet benne, apád fizetni fogja a gyerektartást, ha tesód nappalin tanul, akkor őutána is.
(off: ezt a kérdést és a hasonlókat be kellene linkelni a sok huszonéves "én nem gyűjtök lakásra, majd a barátomhoz költözök" lánynak...)
Akkor tehát vannak kilátások.
Nem fejtettem ki rendesen, és szerintem néhányan rosszul értették, amit írtam. Anya fizetése nem volt elég a számlákra, hanem MÁR a számlák fizetésekor elment az összes, a többi részét apa fizetése pótolta ki.
Vannak hasonlóan lakhatási gonddal küzdő emberek,akik nyitottak, egy közös albérlet kialakítására, összeköltözni mással, hogy így csökkentsék a költségeiket.
Ha az ember menekül valahonnan, a nyugodtabb életért szívesen megfér akár 1 szobában is a gyerekekkel. Nézd me az Egyedülállók Lakótárs Keresőjét, hátha találtok ott megfelelő lakótársat. Az oldal használata regisztrációhoz kötött.
www.egylak.wall.fm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!