Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Mit lehet tenni olyankor, ha a szülők elválnak, és az
anyának a két gyerekével nincs hova menni?
Ilyen esetben sajnos csak tűrni lehet,de ha már vállásra adta fejét bíztossan van hová mennetek,csak nem árulta még el.De lehet,hogy ti apukátokkal maradtok
2012. szept. 3. 18:59
anyád kap fizetést, gyerektartást és egyedülálló anyaként pályázhat segélyekre. Nagyszüleid nem fogadnak be titeket?
2012. szept. 3. 19:05
Ha édesanyád fizette eddig a számlákat, akkor ugyanúgy éltetek az ő fizetéséből is, nemcsak az édesapádéból.
Ha nincs hová mennetek, addig én nem költöznék el, amíg nem találok megfelelő, megfizethető helyet. Nem csak az édesanyád felelőssége, hogy fedél legyen a fejed fölött, hanem édesapádé is, még akkor is, ha az ő nevén van a ház.
2012. szept. 3. 19:08
4/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már kimondták, hogy elválnak, de anya úgy van vele, hogy inkább tűr, mert tesómnak még az egyetemét sem tudnánk fizetni, kajára is alig lenne. De apámat már tényleg nem lehet tovább elviselni, én ilyen rossz emberrel még nem találkoztam. A nagyszüleimhez sajnos nem mehetünk. Audrey80, milyen segélyekre lehetne pályázni? Amúgy anya mondta, hogy maradjak apával, ő legalább meg tudna adni dolgokat, de nem vagyok rá képes.
Azt írtad, hogy középiskolás vagy. Ha elköltöztök, édesapádnak gyerektartást kellene fizetnie utánad. Meddig éltek együtt a szüleid ? Nincs semmi, amit közösen szereztek a házasság alatt ? Édesanyádnak nem jár semmi a vagyonból ?
2012. szept. 3. 19:16
2012. szept. 3. 19:21
7/15 A kérdező kommentje:
20-on valahány évig voltak együtt. Tudom, hogy a gyermektartást azt fizetnie kellene, de hallottam olyat, hogy nem lehetett rávenni az apát, hogy fizessen. Ügyvédre sem tudom, hogy lenne pénzünk. Ha anyának jár is valami, az nagyon kevés lehet, mert amúgy nem lenne ekkora a baj, mint most.
A linket köszönöm, Audrey80!
Ha bejelentett munkahelye van, akkor le is tilthatja a bíróság a fizetéséből.
2012. szept. 3. 19:28
9/15 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Ne haragudj, hogy értetlenkedem, de kifejtenéd, hogy mire is gondolsz? Kérlek.
Gyerektartást az állam azt hiszem max 3 évre meghitelezi.
Aztán megpróbálja behajtani. Attól akinek fizetnie kellett volna.
2012. szept. 3. 20:21
Kapcsolódó kérdések: