Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, ha 13 év után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha 13 év után, egy gyerekkel a feleségem válni akar, de én nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

1999-ben megismertem életem szerelemét. Nem indult egyszerűen a kapcsolatunk, ugyanis sem hozzájuk sem hozzánk nem nagyon tudtunk felmenni kezdetekben, így 6 hónap múlva a randizgatásnak szakítás lett a vége, de nem bírtuk egy egész hónapig sem egymás nélkül, majd nemsokára összeköltöztünk.

Kapcsolatunk egészen a tegnapi napig tartott, 13 évig. Nekem Ő volt az első és én is az első voltam Neki (Ő 30 én 31 éves vagyok). 2006-ban született egy gyönyörű kisfiunk, akit nagyon szeretetek, és aki engem is nagyon szeret, most 6 éves.

2003-ban kiderült testvéremről, hogy gyógyíthatatlan beteg, rettenetes fájdalmat éreztem, a felszültséget, a sokkot pedig a mai napig nem tudtam kiheverni (szerencsére még ma is él, de nagyon betegen), közben édesanyámnak is lett egy agyműtéte, ugyanis ezt Ő sem bírta feldolgozni ezt, szépen lassan épül le.

2008-ban elhelyezkedtem a jelenlegi munkahelyemen, nagyon stresszes állás, viszont jól keresek, dől a pénz, mindent meg tudtunk/tudunk venni, amit csak akartunk.

Időközben elkezdtem másik főiskolán is tanulni, a rengeteg stresszt, a fáradékonyságomat, mindent rajta vezettem le. Olyan voltam, mint egy skizofrén: egyszer kedves voltam, majd máskor hisztiztem, csúnyán beszéltem, követelőztem.

Szépen lassan megfojtottam a viselkedésemmel, az alapvető tiszteletet nem adtam meg neki, mert azt gondoltam, hogy nekem mindent lehet, hát nem!!!!

Ha elment a barátaival féltékeny voltam, ha kicsit később jött haza, mint mondta, már duzzogtam, nem szóltam hozzá aznap, kikerültem. Soha nem ütöttem meg, de lelkileg tönkretettem. Sokszor hozzám akart bújni, meg akart ölelni, de én csak megveregettem a hátát és már mentem is a dolgomra.

Sokszor kritizáltam, ahogyan a gyereket neveli, pedig utólag mindig beláttam, hogy volt értelme annak, amit csinált.

Éreztem belül, hogy amit csinálok az nem jó, de azt, hogy mit tettem, ténylegesen csak most értettem meg. Egy-egy nagyobb kiborulás után visszafogtam magam pár napig, de hamar minden kezdődött elölről. Mert Ő csak nyelt és nyelt…. Soha nem mondta, hogy elég, mert (?) Ő ilyen….. Csak elment és néha kisírta magát, sokszor úgy, hogy még én sem láttam.

Múlt hét pénteken nem bírta tovább és elmondta, hogy teljesen kiégett, már nem szeret. Nem esik neki jól, hogy hozzábújok, nem esik neki jól, ha megérintem, tönkretettem.

Teljesen összetörtem, mert tényleg tiszta szívből, igazán SZERETEM, kinyílt a szemem, de lehet, hogy már későn!

A gyerek miatt kaptam még egy esélyt, hátha sikerül még valamit kihozni az egészből, de nagyon félek, hogy már késő. A sok éves szenvedést nem tudom, hogy vissza lehet-e még csinálni…

Nagyon rosszul viselem, ahogy látom, hogy nem esik neki jól, hogy hozzá bújnék, megfognám a kezét, de nem tudok mit tenni…

Szerintetek van még arra esély, hogy újra megszeressen, ha igen, hogyan érhetném ezt el? Ajándékok és egyebek teljesen kizárva, itt most az nem segítene…

A fentieket megértettem teljesen, két nap alatt mindent végiggondoltam és szörnyen érzem magam.

Örülnék, ha olyan is írna, akinek van hasonló tapasztalata.

Egy szomorú apa és férj….

2012. szept. 3. 10:47
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Reszben egyetertek veled, probalom megérteni!

Hidd el, nem fogom ezzel bantani, ostorozni, mert mar nincs ertelme, megtörtént, csak valószínűleg kell meg idő, hogy helyre kerüljenek az erzesek.

Annyi hazugság, annyi becsapas latott napvilágot, ezt fel kell dolgoznom.

Korabban mar írtam, hogy latom a hibaim, tanultam belőlük!

Igyekszem újra visszatérni, de összetörtem.

Azt tudom, hogy ez a helyzet sokmindenre rávilágított.

Köszönöm a tanácsaid!!!

2012. okt. 31. 09:09
 42/47 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, és sok sikert:)
2012. okt. 31. 09:10
 43/47 anonim válasza:
Most mi a helyzet veletek, együtt vagytok?
2013. okt. 16. 18:04
 44/47 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Rengeteg dolog tortent azota. Együtt vagyunk meg, talan sokkal erosebb az erzelmi kapocs mint korabban volt. Nem mondom, hogy tul jutottam a tortenteken, de talan mar enyhult a fajdalom. Megbocsatani, megerteni sosem fogom, de nagyon szeretem. Azota munkahelyet valtoztattam, sajnos a varakozasaim nem igazan teljesultek, itt is rengeteget kell tulorazni... De soha tobbe nem kovetem el azt a hibat, amit korabban. Koszonet megegyszer mindenkinek rengeteg erot adtatok!!!

2013. dec. 4. 07:06
 45/47 anonim válasza:
A francba,ugyan ez,csak 19 év után.Szóról szóra.ó máj gád
2015. nov. 16. 22:32
 46/47 A kérdező kommentje:

Utolsó, sajnálom. Remélem sikerült rendezni a dolgaid.

Fura az élet, még mindig együtt vagyunk, tiszta szívemből szeretem, a mindenem, de a múlt egy olyan sebet ejtett, amely soha nem fog meggyógyulni, minden nap nyomaszt.

Visszaolvasva az akkori hibás viselkedésem, azt hiszem ismét össze kell kapnom magam..

2022. aug. 25. 21:52
 47/47 anonim ***** válasza:
55%

A rosszullét környékez, amikor olvasom ezt az önostorozó írást. Jó, nem vagy tökéletes, de dolgozol becsületesen, mindent megadsz a családodnak, az asszony még a nagy nélkülözésben meg is csal, te meg megbocsátasz neki.

Hát itt buktad be egy életre. Ha akkor gerincet növesztesz, és elhajtod, akkor mostanra már egy új, sokkal boldogabb életben élnél. Lehet még az asszonyka is rájött volna, mit vesztett.

Erre te mit teszel? Még le is térdelsz bocsánatot kérni. És ezek után még elvárod hogy férfiként nézzen rád.

Arról nem is beszélve, hogy ő mit rontott el, az nincs leírva, kimondva. Sőt, még a megcsalásról is te tehetsz.

Gyönyörű iskolapéldája annak hogyan b@szod el teljesen az életed.

És ez már nem szerelem egyik részről sem, csak szenvedés. Lehet lepontozni...

2023. márc. 30. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!