Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tanút beidézni válásnál?
Figyelt kérdés
Elso targyalas mar megvolt, en adtam be a valokeresetet es mindjart kertem az ideiglenes gyermekelhelyezest. Ferjem fogadott ugyvedet(nekem nincs), es beadta o is az ideiglenes gyermekelhelyezesi kerelmet, ebben az ugyben o volt a felperes. Vegzesben elutasitottak mind a kettonknek a kerelmet. A gyermekeket azert akarja tolem elvenni, hogy bosszut aljon, mert nem voltam hajlando vele lefekudni es ez irasban is megvan nekem, bar igaz, hogy facebook-on irta ezt, ezt felmutathatom utana a birosagon legkozelebb? Folyamatosan kitalal ram dolgokat, pl. hogy a munkahelyemen kelletem magam, hogy rossz anya vagyok, stb. Van egy uj parom, es neki a volt elettarsaval ellenem fogtak, mert egyreszt miattam hagyta el a parom a volt elettarsat, masreszt, mert mar nem volt vele boldog tobb eve. Es sok mindenben tudna nekem tanuskodni a parom, ami nem igaz, amit ok ketten ellenem kitalaltak, állítanak. Hogyan tudnam ot beideztetni a legkozelebbi targyalasra, mert a ferjem mondta hogy a volt elettarsa ott lesz es tanuskodni fog ellenem?2012. aug. 30. 11:39
1/2 anonim válasza:
Nagyon gyorsan keress egy jó válóperes ügyvédet. Nagyon nagyon sokat tud segíteni. Ők tudják mit kell ilyenkor tenni, hiszen ez a szakmájuk. Nagyon sok jó tanácsot és tippet adhat 3 felvilágosít a kiskapukról, jogaidról stb. Szerintem ez lenne a legfontosabb, pláne h a férjednek is van.
2/2 anonim válasza:
Jah, és persze, hogy felmutathatod a facebookos írást, miért ne? De ezt egy ügyvéd világosan elmagyarázza. Ha fontosak a gyerekeid, akkor ne sajnáld rá a pénzt és fogadj fel egyet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!