Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom tovább, de félek az egyedül-anyaságtól, mit tegyek?
Utolsó nagyon betalált!! : )
Lehet, hogy még kellene feszülni a dolgon a párommal, de már nem szeretem. Rájöttem, mostmár csak magamat és a kislányomat szeretem. Akkor is szeretem őt, ha önző módon más pasit választok, mert én már boldog akarok lenni!! Nekem is van saram ebben az egészben, tudom, de már nem akarok megmenteni semmit. Engem ki ment meg?
Szia! Én pontosan ugyan ebben a cipőbe jártam. Teljesen egyedül csináltam mindent míg ő tv-ett.(gyereknevelés, munkahely és otthoni háztartás.Kaptam egy ideg összeroppanást, mert az idegtől a rengeteg melótól 40 kg-ra fogytam, elfogyott minden fizikai lelki erőm. Megfogtam a már 3 éves elmúlt kislányomat és elköltöztem Anyukámhoz. Folyamatosan kérdezgettem a gyereket, hogy tudjam mi zajlik benne. Azt mondta nem hiányzik apa, nem szeretem apát,nem akarok haza menni, csak a játékaimat hozd el Anya! Le voltam seggelve. Én soha semmit nem mondtam a gyerek előtt, de valljuk be a mai gyerekek valami eszméletlen megérzéssel, tudással rendelkeznek. Nem törődött vele akkor mi hiányozna a gyereknek? Én most pénteken tettem meg ezt a lépést. Jött az apja h lássa, nem akarta látni. Elcsalt bennünket(mert a gyereket nem viheti el egyedül)játékot venni, és a játszótérre (de ott is mindent én csináltam fel se tette a csúszdára se, hintára se semmi)és kimondottan hisztizett a gyerek mikor megállt az apja az "otthonunknál" hogy ő oda nem fog bemenni. Ne félj semmitől! Nekünk is a közös házon hitel van, kiadjuk albérletbe meg a volt párom is ment anyucihoz majd fizesse a hitelt, én meg nevelem ovodáztatom, rendezem a gyereket. Mindenre van megoldás. Szarni a házba. Ja és még annyit elmondanék, hogy már én sem szerettem, sőt! Nekem akkor is teljesítenem kellett az ágyban, ha nem akartam, és őt az nem érdekelte, csak neki jó legyen. Mindig sírtam utána...
Na, de végy erőt magadon mert a kislányodat kell nézned neki nyugodt kiegyensúlyozott Édesanya kell. És meglátod pár nap nagyon nehéz, mert még esélyeket kér, könyörög, de légy erős, nem egyik napról a másikra történt mindez, hanem régóta tartó folyamat, és többször is szóltál neki, próbáltál vele beszélni. Azokat a pillanatokat idézd fel neki, és ő is kussba marad, mint az én párom, mert én is régóta téptem a számat. Sok erőt, és kitartást. Ne fordulj vissza! Nem lesz jobb
Nem lehet hogy depressziós? A depresszió egyik jele a sok alvás...
lehet hogy gondjai vannak, szakember kéne neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!