Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha valaki nem tartja be a távoltartási kérelmet? Milyen következményekkel jár? Mit tesznek a rendőrök?
nincs nálad telefon vagy nincs telefonod?
mert a leirtak alapján úgytűnik hogy most nincs nálad a telefon és most van szükséged a segítségre.
ígyvan vagy hogyvan?
de jó neked hogy te legalább elérted hogy ilyet kapjon... én nem és folyton zaklat az illető, mert az a rendőrök szerint "nem minősül zaklatásnak" ha elsétál mindennap az ablakom előtt és trágár dolgokat bekiabál...hangfelvétel se számít... ha átvágja a torkomat, akkor majd számítani fog? csak addig élhetek rettegésben
én is szeretném tudni mit kap sőt, azt is hogy mi minősül zaklatásnak
bocsi az off-ért :(
az is nagy szó, ha megkaptad, engem hiába rugdosott össze a férjem nemegyszer, hiába jelentetem fel, semmi....
amúgy meg az a baj, hogy gyakorlatilag lenyomozhatatlan, hiszen odajön, kihívod a rendőröket, odébbmegy, nem tudod bizonyítani, hacsak nincs szemtanúd, vagy nem csinálsz róla felvételeket, ez meg így agyrém!
Nem kaptam még meg én sem. Csak kíváncsi voltam,h mit kaphat.
Köszönöm a válaszokat.
Az mit jelent,hogy előállítják? Van olyan,h nem jogerős?:$
Bocsi,h ilyen hülye vagyok:-S:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!