Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év házasság utáni válásnál, hogy alakul a vagyonmegosztás?
A sógoromat elhagyta a felesége, mert van egy hapsija, akitől kiderült hogy már 3 hónapos terhes!Közös gyerekük nincs!
Van egy lakásuk amit az anyósomék vettek, 90 %-ban!A ház csak a sógorom nevén van!
Ilyenkor ki kell fizetnie a házból, vagy eladni és felezni az összeget. Vagy nincs hozzá joga az "ex"sógornőmnek!
Még nincs beadva a válóper, ez tegnap derült ki!
Előre is köszi a válaszokat. "Szerencsére" nem vagyok jártas a témában!
Köszi mindenkinek a válaszát!
Azért írtam hogy 4 év, mert az apósomék hajthatatlanok és azt állítják, hogy ez számít, de akkor nekem volt igazam. Tök mindegy hogy mióta házasok amit utána vettek az feleződik!
Tuti hogy nem tudják bizonyítani a bíróságon, hogy az anyósomék fizették, mert levették a számláról a pénzt és a sógorom fizette ki, nincs ajándékozási szerződés sem!
Akkor még egy kérdés? Először egy kisebb lakást vettek, tavaly pedig egy nagyobbat!
Az elsőt esküvő előtt. Ez is számít gondolom, hogy az eladott lakás árából vették a nagyobbat, még az anyósomék ehhez is hozzájárultak!
A mondat végi írásjeleket tudom használni, ha nem vagyok tiszta ideg.
A helyzet az hogy természetesen kiakadtam a dolgon, de a kérdést azért tettem fel mert az anyósom ezzel nyaggatott!
De a kérdés érhető volt a legfelső sorban. Azért köszönöm a választ.
Akik pedig nem kötöttek belém azoknak meg különösen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!