Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
5 éve elváltam a férjemtől.Úgy állapodtunk meg,hogy ő elköltözik és mi maradunk a lányokkal a lakásban(önkormányzati)Azóta se tette meg:(
A viselkedése viszont nem változott(iszik,nem ad pénzt haza..stb)most betelt nálam a pohár.Mondtam neki,hogy szeptember elsején költözzön el.Félek,hogy nem akar.
Tiszta ideg vagyok miatta.Hogy tudom elérni,hogy elköltözzön?
Arra gondoltam,hogy kicseréltettem a zárat és a ruháit elküldöm az anyjához!!Mit gondoltok erről??
8-as:nem közösen béreljük,már kb.2 éve átkerült az én nevemre.ezért is gondoltam,hogy "ki tudom rakni"
Eddig azért nem tettem ki,mert sajnáltam(vagy mert hülye vagyok),de most betelt a pohár és végig gondoltam,hogy 1 nem igy akarom végig élni az életem(mert nekem is csak 1 van)a másik meg az,hogy nincs kedvem eltartani.
Most ennyit,este jövök,ha van kérdés:)
A bírósági határozattal a kezedben, amibe benne van, h el kell hagynia az exnek a lakást, elmész a bírósági panasznapra.Bár, lehet, hogy megkérdik, hogy miért csak most...mert, ha eddig tudtál vele élni, még a viszonyotok is rendeződhet/ne.A bíróság ezt vélelmezi.Ja, és tanúkkal, 2-vel kell bizonyítanod, hogy megromlott a kapcsolatotok.Mert az ex, akár azt is mondhatja, h megbeszéltétek és nincs is gond köztetek->hiszen 5 évig, milyen jól elvoltatok együtt, a válás után.
Vagy végrehajtóval is kitehetetted, de azt neked kell kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!