Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

5 éve elváltam a férjemtől.Úgy állapodtunk meg,hogy ő elköltözik és mi maradunk a lányokkal a lakásban(önkormányzati)Azóta se tette meg:(

A viselkedése viszont nem változott(iszik,nem ad pénzt haza..stb)most betelt nálam a pohár.Mondtam neki,hogy szeptember elsején költözzön el.Félek,hogy nem akar.

Tiszta ideg vagyok miatta.Hogy tudom elérni,hogy elköltözzön?

Arra gondoltam,hogy kicseréltettem a zárat és a ruháit elküldöm az anyjához!!Mit gondoltok erről??

#válás #költözés..
2012. aug. 14. 20:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Azért azt is számításba kéne venni, hogy mi miatt van ott még mindig? 5 ÉV?! Ne haragudj kedves kérdező, de, aki ennyi időn át együtt él azzal, akivel nem akar, annak először magában kéne tisztáznia a dolgokat. Elváltatok, megegyeztetek, nem érdekli. Nyilván okkal nem. Nem lehetsz valami határozott. 5 év alatt... Mit 5 év alatt. 5 hét alatt el lehet üldözni valakit csak simán rossz modorral. Annak, hogy ő a mai napig ott tartózkodik, Te ugyanolyan részese vagy, mint ő.
2012. aug. 15. 09:32
 12/17 A kérdező kommentje:

8-as:nem közösen béreljük,már kb.2 éve átkerült az én nevemre.ezért is gondoltam,hogy "ki tudom rakni"

Eddig azért nem tettem ki,mert sajnáltam(vagy mert hülye vagyok),de most betelt a pohár és végig gondoltam,hogy 1 nem igy akarom végig élni az életem(mert nekem is csak 1 van)a másik meg az,hogy nincs kedvem eltartani.

Most ennyit,este jövök,ha van kérdés:)

2012. aug. 15. 11:07
 13/17 anonim ***** válasza:

A bírósági határozattal a kezedben, amibe benne van, h el kell hagynia az exnek a lakást, elmész a bírósági panasznapra.Bár, lehet, hogy megkérdik, hogy miért csak most...mert, ha eddig tudtál vele élni, még a viszonyotok is rendeződhet/ne.A bíróság ezt vélelmezi.Ja, és tanúkkal, 2-vel kell bizonyítanod, hogy megromlott a kapcsolatotok.Mert az ex, akár azt is mondhatja, h megbeszéltétek és nincs is gond köztetek->hiszen 5 évig, milyen jól elvoltatok együtt, a válás után.

Vagy végrehajtóval is kitehetetted, de azt neked kell kifizetni.

2012. aug. 15. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Jól tennéd!
2012. aug. 15. 16:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Ma írtam neki egy levelet,mert megint nem jött haza(így csinál heti 2x legalább,tehát van hova mennie)és el se jött a megbeszélt helyre(mert otthon a 2 gyerek mellett nem tudunk nyugodtan beszélgetni),megírtam neki,hogy mit tervezek és miért.Ráírtam a borítékra,hogy ha nem olvassa el,akkor is azt csinálom,ami benne van....legfeljebb meglepődik.Azért nagy vonalakban elmondom neki a lényeget,de amit írtam(4 oldal)azt így nem tudom elmondani:(
2012. aug. 16. 18:16
 16/17 anonim válasza:
Megírtad neki, hogy mit akarsz és mit tervezel? Azt hittem, egy válás elég egyértelműen kifejez egy ilyen dolgot. Feleslegesnek látom amivel most próbálkozol. Egyrészt nevetség tárgya leszel, másrészt fentebb szólóhoz csatlakozva a levél átvételét tudod csak igazolni vitás esetekben, a tartalmát nem. Ha még jól emlékszem, van egy jogerős végzésed, amiben vélhetően ki van részletezve minden, aszerint kell cselekedni, a többivel semmiféle hatóság nem fog foglalkozni. Tessék befáradni a bíróságra, vagy a rendőrségre és fognak segíteni. A többi időhúzás, vagy esetleg a helyzet elmérgesülését fogja szolgálni, gondolom, erre végképp nem vágysz.
2012. aug. 16. 20:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem,de úgy kirakom,ahogy az elő van írva:)
2012. aug. 16. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!