Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
5 éve elváltam a férjemtől.Úgy állapodtunk meg,hogy ő elköltözik és mi maradunk a lányokkal a lakásban(önkormányzati)Azóta se tette meg:(
A viselkedése viszont nem változott(iszik,nem ad pénzt haza..stb)most betelt nálam a pohár.Mondtam neki,hogy szeptember elsején költözzön el.Félek,hogy nem akar.
Tiszta ideg vagyok miatta.Hogy tudom elérni,hogy elköltözzön?
Arra gondoltam,hogy kicseréltettem a zárat és a ruháit elküldöm az anyjához!!Mit gondoltok erről??
Ez a megállopodás hivatalos, vagy csak köztetek volt róla szó?
Ha van róla papirod, akkor elöször irj neki ajánlott lebvelet, hogy X napig hagyja el a lakást, ha nem teszi akkor rendörséggel kiköltöztetheted.
Ha csak szóbeli megállapodás, akkor nem tehetsz ilyet, elöször kell róla egy bírósági határozat és csak utána teheted ki.
Van róla biróssági határozatom:)
Meg volt a gyermek elhelyezés meg minden,csak nem költözött el...
"Akkor elsözör hivatalos felszólitás ajánlott levélben"
Normális vagy???? Együtt laknak, akkor miért levelezen???
Komolyan ez egyre jobb. :)
Azért kell levélben, mert különben NINCS hovatalosan nyoma, nem tud arra hivatkozni a rendörségnél, hogy a felszólitásnak nem tett eleget.
Ez MINDEN hivatalos dologra igaz, ami nincs leirva, azt nem lehet bizonyitani.
A kérdezönek: menj be a birosági panasznapra, ott pontosan meg tudják mondani, hogy hogyan kell fogalmazni.
Ha nem veszi át a levelet, az az ö baja, attól még a felszólitás érvényes.
Köszi a lepontozást, és a válasz törlését!!!
Szóval először azt kéne tisztázni, hogy ki a főbérlő az önkormányzati tulajdonú ingatlanban. A törvény szerint ha közösen bérlitek akkor neki is komoly jogai vannak.
Ami pedig a levelezést illeti, mit is bizonyítasz egy ajánlottan feladott levéllel?
Kb. csak annyit, hogy feladtál egy boritékot. Az lehet akár egy üres boriték, vagy egy üdvözlő üzenet is.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem tudom felvenni a kapcsolatot az illetővel, hogy jogsegélyt biztositva értesüljön a jogairól, megmenekülve attól, hogy az utcára kerüljön.
Sajnálatos hogy egy házasság így ér véget, ráadásul egy olyan házasság ahol vannak gyerekek is. :( 20 éves srác vagyok, de a jövőm párkapcsolat terén nem látom valami fényesnek, nem sok reményt fűzök a sikeres kapcsolatokhoz, akadnak olyanok amik tartósak, de sajnos abból nem sok van. Sajnálom kérdező hogy így alakult :(
Valahogy próbálj meg beszélni vele, és kérd meg rá. Elég érdekes helyzet ez az egész, ha nem teszi meg akkor rendőrség legyen a következő lépésed, vagy esetleg kérj tanácsot ügyvédtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!