Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kirekhatom-e 3 évi házasság után férjemet az utcára a saját lakásomból? Sajnos pszihés problémái mellett alkoholista lett, a munkáját ezért el fogja vesziteni/folyamatban van/.
"Miféle ember az, akinek nem fontos, hogy a jövendőbeli gyermeke milyen betegséget (jaj nem, az arra való hajlamot) örökölhet?" - teljesen átlagos, hétköznapi ember. Egyfelől ha ezt kezdenénk nézegetni, akkor egyetlen kapcsolat sem jönne létre, hisz mindenki közvetít valamilyen betegség-hajlamot - NINCS ember, család letális gének nélkül - másfelől az ember párkapcsolatot nem csak utódnemzési célból hoz létre - legalábbis én mélyen sérelmezném, ha egy nő tenyészkanként nézegetne, ahogy én sem azt nézem meg egy nőben, hogy vajh milyen gyerekünk születne...
A másik, hogy ha te egy beteg embert kirugnál, az meg rólad szól... és ahogy a #33-ban írtam, időnként durván megbosszulja önmagát.
Kedves #43, ez már mindenképp konstruktívabb megközelítés mint az előző, de ugye nem tudjuk, hogy a Kérdező címe a férje bejelentett lakcíme -e. Mert ugye ha igen, akkor a "mennie kell" opció amúgy sem létezik, illetve a bíróság hozhat ilyen ítéletet majd a válóper végén. Sőt, a "Egy 2.5 éves kisgyerek is veletek él, ez nem játék."-ra hivatkozva nagyon hivatalokba rohangászni sem érdemes, mert egyfelől sanszosan semmit sem fognak csinálni, másfelől, ha mégis, akkor a gyereket fogják kiemelni.
Tehát a kérdés lényege szerintem még mindig ugyanaz, hogy hogyan lehetne ezt a beteg embert mihamarabb megfelelő egészségügyi ellátáshoz juttatni, mert hát egyfelől az alapvető emberség is ezt diktálja, másfelől meg ez a leggyorsabb és legkevésbé rizikós megoldás, ha működik. És ebben meg nem igazán lehet jó ötleteket adni, ha nem tudjuk, voltaképp mi a baja, és miért utasítja vissza a felajánlott kezelést.
"Egy szónak is száz a vége, én kivágnám a pasit.".
Nyilván kedves #40-es válaszoló.
Hogy utána a te kereszted a más keresztje legyen.
Még mielött valaki szóvá teszi a hasonlóságot és a majdnem egy időben adott választ.....igen az előző válaszoló is én voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!