Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szakítotok meg egy több éves együttélős kapcsolatot?
Nálam lakik az illető, és megromlott a kapcsolatunk, többször sor került a szakításra, nézegetett albérletet magának, de utána mindig visszatáncoltunk és adtunk még egy esélyt, szerintem a spórolás végett van velem a párom, már ő se gondolja komolyan a kapcsolatunkat. Azt kívánja bárcsak velem is ezt csinálná valaki, hogy hajléktalanná teszem egyik pillanatról a másikra, (rengeteg jó barátja van akiket gyerek kora óta ismer pár napig simán meghúzhatná magát náluk...) nem lenne hajléktalan... de nem akar elmenni a lakásból, én már szakítás után nem viselem el, hogy egy percnél többet is egy ágyban töltsünk napokat míg kiköltözik...
ha vége, ne maradjon ott nem? Azt mondja addig hagyjam el én a lakásomat... ha nem bírom őt elviselni, menjek vissza a szüleimhez...
minek néz ez az ember engem?
Öcsém barátnője is ez volt.
Tavaly nyáron szakítottak, de nem költözött el, mert az anyjával rosszban volt, állítólag be kellett neki adagolnia a dolgokat. Nem ment el, utána újra összejöttek. Márciusban elköltöztek itthonról, és szakítottak. Öcsém bekeményített, azt mondta, van egy hete, hogy hazamenjen, addig külön szobában aludtak. A csaj a nyakán élt, nem keresett munkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!