Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szakítotok meg egy több éves együttélős kapcsolatot?
Nálam lakik az illető, és megromlott a kapcsolatunk, többször sor került a szakításra, nézegetett albérletet magának, de utána mindig visszatáncoltunk és adtunk még egy esélyt, szerintem a spórolás végett van velem a párom, már ő se gondolja komolyan a kapcsolatunkat. Azt kívánja bárcsak velem is ezt csinálná valaki, hogy hajléktalanná teszem egyik pillanatról a másikra, (rengeteg jó barátja van akiket gyerek kora óta ismer pár napig simán meghúzhatná magát náluk...) nem lenne hajléktalan... de nem akar elmenni a lakásból, én már szakítás után nem viselem el, hogy egy percnél többet is egy ágyban töltsünk napokat míg kiköltözik...
ha vége, ne maradjon ott nem? Azt mondja addig hagyjam el én a lakásomat... ha nem bírom őt elviselni, menjek vissza a szüleimhez...
minek néz ez az ember engem?
Hát ezt pedig csak Te tudod megoldani.
Ahogy én látom a leírásodból, Te már rég nem akarsz vele maradni. Akkor pedig szépen közöld vele, hogy költözzön el. Adj neki egy kis időt, 1-2 hetet, de ne többet. Ha nincs kifejezett határidő, akkor az egész csak tolódik és semmi sem fog történni.
De egyébként ha férfiként viselkedik, akkor azonnal elköltözik...
Minek néz? Felmosórongynak.
Ha lenne benne tartás már elcuccolt volna. Nyilván nincs, így viszont kemény dió lesz. Mivel a holmiai nálad vannak, ezért tulajdonképpen hiába tied a lakás tulajdonjoga ő is birtokon belül van, nem tudnád könnyen még rendőrökkel sem kitenni...csak hosszú huza-vona után.
Bár nem kellene megtenned, de a saját érdekedben én azt javaslom, hogy szánj rá pénzt, hogy elmehessen albérletbe (fizesd ki neki a bérleti díjat az első hónapra). Ha már elvitte a holmijait, akkor elmondhatod, hogy megszabadultál tőle...
Volt egyszer hasonló eset. Nálam lakott, mondtam, hogy bocs, vége, két hét lauf, aztán menj. Két hét után még semmit nem tett, csak sajnáltatta magát. Mondtam, hogy oké, jó fej vagyok, további 48 óra, de utána nincs pardon. Semmi nem történt, így zsákba raktam a cuccait, ki az ajtó elé, zárcsere, aztán kapott egy sms-t, ogy igyekezzen a cuccaiért, mielőtt valaki élelmesebb felkapja az ajtó elől.
Én meg aznapra szerveztem egy barátnővel programot, illetve nála is aludtam, hogy véletlenül se fussak össze vele. Másnap reggelre a cucc eltűnt, fickó eltűnt.
Néhány hét múlva egy közös ismerőstől véletlenül tudtam meg, hogy már aznap hirtelen csodálatos módon sikerült elintéznie a lakhatását.
De amúgy emberi tulajdonság, amit ő csinál: látja, hogy nincs következménye a fenyegetőzésednek, ezért ebben bízva játszmázik tovább. Az érzelmi zsarolásával látszólag tud rád, a lelkiismeretedre hatni, ezért ebből a kényelmes pozícióból játszik tovább.
Csak az fog hatni, ha tényleg kirakod a cuccait, aztán onnantól oldja meg ő, téged meg ne érdekeljen, hogy hogyan.
Nem normális az biztos. Simán küldd el őt, mit képzel magáról? Ne hagyd hogy rajtad élősködjön.
Fontosabb a saját nyugalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!