Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wimp! kérdése:
Hogy tudnám meg győzni?
Figyelt kérdés
A szüleimmel élek a párommal és terhes vagyok. Apám tönkre tette az eddigi életemet és a családomét, anyum idegileg kikészült már töle, engem meg folyton piszkál mikor vele vagyok otthon egyedül, és mindent meg akar tenni, hogy elveszítsem a kicsit. Amikor a párom beszél vele mindent tagad. Anyum el akar több éve válni tőle, de nem mer, hogy győzhetném meg? Meg 7hónapos vagyok a kicsivel, mire ő meglenne szeretném ha eltünne az életünkből.2012. júl. 25. 15:56
1/8 anonim válasza:
miert nem koltozol kulon a paroddal es kezdtek onallo eletet? Amugy sem egeszseges ennyi embernek / generacionak egyutt elnie...
2/8 anonim válasza:
Szerintem is neked kellene lépned. Ti hárman külön család lesztek-vagytok. Anyukád és apukád pedig egymás között kell eldöntse, hogy meddig bírják így. Mivel a gyerekek "kirepültek", ők ketten maradtak egy család. Csak miattad nem fog anyud egy ilyen döntést meghozni.
4/8 anonim válasza:
Költözz el Te! Vagy pisztolyt tartanak a fejedhez? Nem vagy köteles apáddal egy fedél alatt élni.
5/8 A kérdező kommentje:
Eddig anyukám miatt nem költöztünk el, mert apám ahhogy bánik vele, ordíbál vele meg fenyegeti, meg a bátyám miatt is aki még tanul. 18éves vagyok a párom meg 23, igaz az elmúlt 2hétben költözött hozzánk, mert nagyon elfajult a helyzet apámmal.
2012. júl. 25. 16:53
6/8 anonim válasza:
ha elég felnőtt vagy gyerekvállaláshoz, akkor tessék elköltözni. Hogy gondolod, hogy apád elküldöd a saját házából??
Anyád pedig felnőtt nő, meg kell oldania a problémáit.
7/8 anonim válasza:
18 évesen te tartod el az egész családodat? Ha nem,akkor hogy jön ide,hogy a tesó tanul? A bátyád erősebb,mint te,meg tudja védeni anyukádat,ha kell,anyukád pedig felnőtt ember.Ha ő ezt élvezi,akkor úgysem tudsz mit csinálni.Ha pedig nem,akkor lépni fog,állandóan nem lehetsz mellette és nem is dönthetsz helyette.Költözz el a pároddal!
8/8 anonim válasza:
Elso voltam. Nem egeszseges a gyermekedre nezve h a civakodasnak / eroszaknak nap mint nap a tanuja. Belole is majd erzelmileg serult felnott lesz. Ha ahhoz volt eszed h 18 evesen gyereket vallalj akkor legyen annyi eszed /eszetek a paroddal h onallo eletet teremtetek. Megis h gondolod h apadat kiutasitod a sajat hazabol mert te gyereket varsz???? Ha anyukadnak megfelel a napi megalazas, nagyon sok mindent nem tudsz tenni, de arra nem tudsz hivatkozni h 7 honapos kismama vagy es nem birod a stresszt ergo apad menjen el. Ha a te hazad, te vagyonod, te eleted munkaja lenne akkor ertheto, de egyenlore a tojashely meg a popsidon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!