Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem voltunk házasok, kérhetem-e a gyerektartást?
Figyelt kérdés
Két kicsi gyerekem van ( 2 és 3,5 évesek ),az apjukkal soha nem voltunk házasok. Tönkrement a viszonyunk,eddig egy házban éltünk,de most el akarok költözni az új páromhoz a gyerekekkel. Kérhetek-e asszonytartást?2012. júl. 23. 08:19
11/18 anonim válasza:
Tartsd el magad, ba..d meg! Az eszem megáll!
Az ilyenek miatt, mint te hordják le a többi nőt is!
Húzzál dolgozni, mint mindenki, aki nem él olyan kényelems életet, mint amilyet te szeretnél!
12/18 anonim válasza:
Gyerektartást igen, gondolom a végén elÍrtad azt az asszonytartást.
13/18 anonim válasza:
na persze, meg toronyórát lánccal! :P
a gyerekeknek jár a gyerektartás, neked meg szépen el kéne menned dolgozni, vagy ha ügyes vagy, akkor eltart az új pasid.
amúgy nem érzed kellemetlennek, hogy semmit nem akarsz elérni a saját erődből?
14/18 anonim válasza:
én még nem is hallottam asszonytartásról o.o
15/18 anonim válasza:
Ha a gyerekeket a férfi elismerte akkor igen.
"Kérhetek-e asszonytartást?" Hát ha asszony lettél volna sem.
16/18 anonim válasza:
Csillagom! Még ez sem jogosít fel téged,hogy életed végéig eltartsanak! Ajánlom,hogy legközelebb olyan kérdést tégy fel,amiből egyértelmű a helyzeted és hogy mi bajod van! Ne támadj,eddig se voltál szimpi!
17/18 anonim válasza:
És a kapcsolat tönkremenésében nem volt szerepe az új párodnak? pffheee...
18/18 anonim válasza:
Bocsi az OFF-ért De van magyarországon asszonytartás az én lányom is kap kb 150ezer ft-ot kocsit és annak minden költségét igaz ők házasok voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!