Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhiggyem, hogy mindenben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiggyem, hogy mindenben megváltozik?

Figyelt kérdés
Beadtam a válópert, van 2 gyermekünk és egy 9,5 éves házasságunk. Azóta a férjem egyfolytában pitizik és ígérget, tőle szokatlan módon szenved. Elötte egy kemény, határozott, öntörvényű férfi volt, most 1 hete egy puhatesűvé vált. Nem tudom melyiket vetem meg jobban !!Lehetséges, hogy tényleg lemondjon a haverokról , bulikról és egy figyelmes férj, jó apa legyen, aki normális hangon beszél a családjával? Mik a tapasztalatok?
2009. júl. 15. 09:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is igérget még most is,de én nem hiszek neki,,24év alatt nem változott meg akkor szerintem már nem fog,,,,a kérdés,hogy szereted-e még???de ha ez miatt mégis kap újabb esélyt ne várj sokat tőle nem fog változni csak amig nyeregben nem érzi magát..
2009. júl. 16. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

azért egy próbát megér.

Hátha az ő párja mégiscsak változik.

Hátha más, mint a tiétek.

Úgy is hamar kiderül, hogy csak üres ígérgetés volt, vagy tényleg komolyan gondolja, és fontosabb neki a családja.

2009. júl. 16. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszolónak is igaza van, mert ha adsz neki egy újabb esélyt, úgyis gyorsan ki fog derülni, hogy tényleg hajlandó-e változni. Nem tudna sokáig, hónapokig színészkedni, mert egy ember igazi személyisége előtör annyi idő alatt.
2009. júl. 16. 12:57
 14/15 anonim válasza:
sajnos nem fog megváltozni soha. A csládunkban is volt egy olyan eset, hogy a férj rendszeresen bántalmazta a feleségét, aki 4x költözött szüleihez vissza a 2 gyermekkel. Olyankor igért neki fűt-fát, hogy megváltozik, vett neki aranyórát, majdnem kisírta a két szemét és mikor visszaköltözött a férjéhez kb fél év után kezdődött minden előről.
2009. júl. 16. 15:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek a válaszokat, érdekes módon megoszlanak a vélemények. Nem azért tettem fel a kérdést, mert elhiszem, vagy nem hiszem - szerettem volna hallani pár esetről. Érdekes módon nem írt senki, aki csodálatos változást tapasztalt volna :-).Az én ügyemről annyit, hogy megbíztam egy ügyvédet az ügyintézéssel, arra jutottam, hogy ha a válóper beadását követő békéltető tárgyalásig (kb.novemberre várható, nyári szünet +gyerekek miatti kötelező türelmi idő)nem változik, illetve a pozitív iránytól hanyatló tendenciát mutat( ugyanis teper 1000-rel), akkor megyek tovább. Hova vesztegessek időt , pénzt ? És ki tudja mikor lesz megint ennyi erőm?? Szóval köszönöm Nektek !!
2009. júl. 17. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!