Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhiggyem, hogy mindenben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiggyem, hogy mindenben megváltozik?

Figyelt kérdés
Beadtam a válópert, van 2 gyermekünk és egy 9,5 éves házasságunk. Azóta a férjem egyfolytában pitizik és ígérget, tőle szokatlan módon szenved. Elötte egy kemény, határozott, öntörvényű férfi volt, most 1 hete egy puhatesűvé vált. Nem tudom melyiket vetem meg jobban !!Lehetséges, hogy tényleg lemondjon a haverokról , bulikról és egy figyelmes férj, jó apa legyen, aki normális hangon beszél a családjával? Mik a tapasztalatok?
2009. júl. 15. 09:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

100%-osan nem várhatod el, hogy megváltozzon, teljesen nem kötheted magadhoz.

Te ismered, hogy mennyire szavahihető ember, ha adsz magatoknak még egy esélyt (nem a gyerekek miatt, hanem mert szereted) akkor vondd vissza, és ha semmi nem változik, akkor még beadhatod újból.

Örülj neki, hogy teper érted, nem minden férj teszi meg.

2009. júl. 15. 09:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólóval.
2009. júl. 15. 09:38
 3/15 anonim ***** válasza:
48%

HEEEEE! Nem mondod! Azt hittem, 15 éves lány vagy. Egy férfi nem változik! Főleg nem 24 éves kor felett! Most csak van hátsó szándéka és pitizik. Ha befogadod ugyanolyan öntörvényű lesz, amikor már bemelegedett!!!!

Persze adhatsz egy esélyt, de mihelyst kezd "melegedni" vége......

2009. júl. 15. 09:51
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Én is az előttem szólóval értek egyet. Ha 10 év házasság, és a józan ész sem volt elég hogy "jó útra térjen", akkor ne várj tartós és gyökeres változást. Mellesleg neked csak most jutott eszedbe, hogy nem a családja az első?
2009. júl. 15. 10:02
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem akarlak elkeseríteni de az én apukám is ugyanezt csinálta amikor anyám válni akart, aztán amikor adott neki még egy esélyt apu kezdte előlről.

Az is lehetséges, hogy egy ideig rendesen fog viselkedni de szerintem nem fogja sokáig bírni...

Kutyából nem lesz szalonna.

2009. júl. 15. 10:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a változás egy folyamat, tehát az igazi változás időt igényel. Lehet, hogy a férjed most észbe kapott, hogy elveszíthet titeket, viszont megváltozni nem változott max. úgy tesz, hogy ne veszítsen el. Meg lehet próbálni újra ha most szabsz feltételeket, de én sok jót nem remélnék, ha 10 évig nem volt jó...ha eddig ilyen ember volt, nem hiszem, hogy megváltozna igazán. Ahhoz évek kellenének és ahhoz neki nagyon kellene akarnia. A személyisége biztos, hogy a régi, csak megijedt.
2009. júl. 15. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ígértem fűt-fát, amikor a párom le akart lépni, de én tudtam, hogy a felét nem fogom tudni betartani. Így is lett, fél év múlva megunta és megpattant. És csak kínlódtunk egy újabb fél évet. Ezt akarod?
2009. júl. 15. 10:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az én volt férjem is ígérgetett össze vissza persze én kis naiv hittem neki kibékültünk minden rendbe is volt pár napig vagy hétig aztán újra elszállt az agya persze mivel mindig elhittem a "csak egy utolsó esélyt esküszöm minden másképp lesz" szöveget így tudta hogy úgyse hagyom el nagy szerencsejátékos volt de egyszer egy ócska hazugságán nagyon berágtam össze pakoltam a cuccát és kiraktam és komolyan nevetséges volt mert mikor a bíróságtól megkapta a levelet hogy mikor lesz a tárgyalás még mindig azt hitte csak "poénkodok" és úgyis megbocsájtok még válás után hónapokkal is reménykedett és zaklatott újra férjhez mentem terhes lettem de még mindig nem adta fel kitalálta hogy váljak el neveljem vele a gyereket stb miután megszületett a lánykám akkor tudatosult igazán benne hogy ennyi volt vége és hagyott békén minket.

Csak ismered már annyira a férjed hogy mennyit lehet adni a szavára ha semennyit akkor nem sok értelme van

2009. júl. 15. 11:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Valaki itt azt írta, hogy a változás egy folyamat. Ez így igaz. Az én férjem meglehetősen hosszú és lump legénykort élt. Már minden haverja, unokatesója, stb...megnősült, ő meg... dolgozott szépen, de mellette igencsak élte világát. Mint elmondta, érezte ő, hogy ez így nem jó, de sokáig nem nagyon tett ellene. Aztán lassan elmaradt az éjszakázás, a hosszú sörözések...aztán megismerkedtünk és nem tudom, a házasságunk alatt láttam e kétszer kapatosan.

Szóval ha akar valaki, akkor tényleg megváltozik. De nem egyik napról a másikra. Ha így néz ki, az vagy nagyon nagy hirtelenkedés és nem fog sokáig tartani, vagy nagyon nagy színészet.

Ha adsz neki még egy esélyt, akkor erősen nyomatékosítsd, hogy ha visszatér a régi kerékvágásba, akkor visszavonhatatlanul válás és akkor sem lépsz még egyszer vissza, ha pincsikutyává változik.

2009. júl. 15. 11:51
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Hát én elhittem. Életemben ekkorát még sosem estem pofára. Nem fog megváltozin, addig lesz puhatestű, amíg belül nem érzi magát a küszöbön.
2009. júl. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!