Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El vehetik emiatt a gyerekeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El vehetik emiatt a gyerekeket tőlem?

Figyelt kérdés
16 év után beszeretném adni a válókeresetet, viszont a férjem megfenyegetett, hogy elveszi tőlem a gyermekeinket (11,7,2 évesek) azzal az indokkal, hogy van egy Bt. -m, (Ő kültag benne) aminek van adótartozása, ezenkívül 4 évvel ezelőtt voltam pszichiátrián kezelve (önszántanból mentem be) 2 hétig pánikbetegség miatt (2 éve nem szedem a gyógyszereket tünetmentes vagyok)Lakhatásunk biztosított,a férjem maradt a családi házban,én költöztem albérletbe a gyerekekkel,mivel az én keresetem sokkal magasabb,mint az Övé.A gyerekek velem szeretnének maradni.

2012. júl. 9. 00:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

Dehogy veszik el adótartozás miatt.

De az nagy hülyeség volt hogy te mentél albiba a gyerekekkel.

2012. júl. 9. 09:07
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Nehogy még azt mondja neki a bíró, hogy a pánikbetegséged kialakulásához nagyban hozzájárult az ő viselkedése. Mert így van, ugye tudod? Semmitől ne félj, nálad maradnak a gyerekek. És nagyon jól tetted, hogy léptél.
2012. júl. 9. 09:37
 13/20 A kérdező kommentje:
11/12:Azért mentem el,mert féltettem a gyerekek és a saját testi épségem,mert sose lehet tudni és inkább nem kockáztattam.Szerinted ez negatívum a bíróságon?
2012. júl. 9. 10:12
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem,biróságon nem negativum,sőt,pozitivum,mert látják,hogy még albérletben is el tudod tartani a gyerekeket, a férjed pedig volt annyira önző,hogy ő tesped a közös házban egyedül,nem gondolva a gyerekere.

Csak nehéz lesz onnan kirakni őt.

de a gyerekelhelyezésnél semmiképp nem hátrány.

Nincs az a biró,aki ne neked itélné őket,főképp hogy a legnagyobbat már meg is hallgatják.

2012. júl. 9. 10:52
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Szia. Tapasztalatból irom:

13 év után váltam el. A gyerekekkel zsarolni szeretne. Sok exférj nem tud más 'eszközhöz' nyúlni , mint a zsarolás. Ha el tudod tartani a gyerekeket, mondhat akármit nem vehetik el. Nem most volt a kezelésed, egyátalán nem számit, főleg ha azóta nem jártál pszichiátrián és nem szedsz gyógyszert. Ha a lakásból kiköltöztél, az majd a vagyoni pernél lesz nehézkes (mire megkapod a részed..). Kemény perre számits. Rágalmazások, vagdalkozások, lehet hogy nem győzöl majd védekezni, de túl leszel rajta. Valószinü előhoz ex mindent amit lehet, de azokat bizonyitani is kell. Én már bánom, hogy nem előbb 'szabadultam' :D

Sajna gyerekeknek biztositani kell majd a láthatást, ami nálunk elég nehézkes (fiam nem akar menni hozzá :S:S).

2012. júl. 9. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

Nem fogják elvenni tőled,a legkisebb még csak két éves.A ház közös tulajdon? Az albérlet is megfelelő lehet,ez egy környezettanulmánnyal úgy is kiderítik.Otthonról dolgozol?

Azt még áruld el,hogy 16 éve vagytok házasok vagy 16 éve van vele kapcsolatod?

2012. júl. 9. 23:00
 17/20 A kérdező kommentje:
16/16:Az ingatlan 2/3.-a az enyém,1/3.-a az övé.16 éves a kapcsolat,13 éves házasok vagyunk.Nem otthonról dolgozom,a kicsi bölcsibe jár,viszont teljesen rugalmas a munkaidőm.Hétvégéim teljesen szabadok,s hétköznapokon is maximum 4.-ig dolgozok.
2012. júl. 9. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Legtöbb pasi ezzel fenyegetőzik válásnál. Ne figyelj rá. Nem fogják elvenni a gyerekeket. Gondold át mit hozhat fel 'ellened' és azt próbáld helyre tenni.
2012. júl. 10. 06:55
 19/20 anonim válasza:

Én nem hallottam mégolyanról hogy egy alkohol problémákkal küzdő agressziv ember gyámsága alá helyezzenek gyermekeket..kérdés mennyire tudod bizonyitani..

Magad részéről az adótartozás nem befolyásoló tény a korházi kezelés pánik betegség miatt volt..nem vagyveszélyes sem önmagadrasem a gyermekeidre..bizoyitodhogy megvan a megfelelő anyagi háttered hogy neveld a gyermekeket nem lehet gond..ne aggodj.

Amugy tényleg a legtöbb pali ezzel fenyegetőzik a válásnál..de igazából egyik sem tudna mit kezdeni egy gyerekkel..főleg nem 3al..

2012. júl. 11. 14:28
 20/20 anonim ***** válasza:
11év házasságom válással végződött,két közös gyerekkel.Az én férjem is ugyan ezt eljátszotta.De hiába.Aztán elfelejtette mára még azt is hogy vannak.Kifizeti a 13-13000ft,és az ő részéről meg is oldódott a gyereknevelés!!
2012. júl. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!