Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elviheti-e az apa a gyerekeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviheti-e az apa a gyerekeket, ha még nem volt gyermek elhelyezés?

Figyelt kérdés
A békitő tárgyalás után vagyunk,itt jelezte az aoa hogy igényt tart a gyerekekre.Most azzal fenyegetőzik hogy jön és összepakolja a gyerekeket és odaköltözteti magához.Megteheti?
2011. dec. 11. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg igen., Amíg nincs gyermekelhelyezés, az apának ugyanannyi joga van a gyerekekhez,mint az anyának.

Igaz,a válás után is így kellene lennie.

2011. dec. 11. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Míg nincs végzés, addig ugyanannyi joga van, mint neked.
2011. dec. 11. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Te meg azzal fenyegeted hogy nem viheti el.

Neked mennyivel van több jogod?

2011. dec. 11. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor láthatja a gyerekeket amikor akarja,vagyis a gyerekek akrják.Én nem tiltottam el őket,csak elköltöztünk.Itt járnak iskolába és itt élnek velem.Mig vele éltünk nem akart az apjuk lenni,sőt a háromból csak egyre mondta hogy biztosan ő az apa!
2011. dec. 11. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem azzal, hogy azt gyanítja nem ő az apa, nem a gyerekek nem szeretetére célzott, hanem a te hűtlenségedet feltételezte.

Egyébként ugyanannyi joga van hozzájuk, mint neked, tehát megteheti.

2011. dec. 11. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
De ha akkor nem akart az apjuk lenni, most seugráljon. Menj a gyámügyre,gondolom,vannakerre azért szabályok, ott járnak iskolába-óvodába...
2011. dec. 12. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Elviheti a gyerekeket. És meg is tudja akadályozni, hogy visszavidd őket, max a per után láthatod akkor őket.

Én is épp igy voltam, gyerekkel költöztem el otthonról, ügyvédem mondta, hogy vigyázzak rá, nehogy hazavigye a gyereket suliból, mert akkor nincs jogom visszamenni a saját házamba (mivel én mentem el), és a gyereknek viszont az a megszokott környezete stb... elég bonyolultan fogalmazta meg. De ha hazaviszi őket, meg kell várnod a per végét. (elvileg)

2012. júl. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!