Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők gyerekei hogy viszonyultatok a különélő szüleiteknél született féltestvéretekhez?
Férjem elvált az első feleségétől,2gyerek született. Férjemmel most várjuk a 2.közös gyereket,nagyon várják már 1 kis féltesot!Nagyobbik fiammal imádják egymást,és havonta itt alszanak 2napot!
Nem romlott meg a kapcsolatunk a másik szülőkkel,a volt feleség is nemrég szült! :D
A szüleim közel 10 éve elváltak. Édesapám párját amióta ismerjük (1 bátyám van) kedveljük, igaz neki a váláshoz nem is volt köze!
A kishúgom 2 éves lesz. Amikor megtudtam, hogy érkezik, felforgatott mindent, féltem mi lesz Apával és velem. Akkoriban nem volt jó a kapcsolatunk. 17 voltam, a bátyám 20. Elhatároztuk, hogy a kicsi nem érkezhet balhézásba, volt még 6 hónapunk rendbe hozni mindent.
Mire megszületett a kicsi, nem volt harag és vita, már nagyon vártuk.
Viszont egy valami nagyon fontos volt nekünk:
Olyan, hogy féltestvér egyszerűen NINCS! A testvérünk és kész. Undorító ez a fél- dolog. Mind a két testvérem egyformán fontos nekem! Apuék tervezik a következő kicsit, őt is ugyanúgy fogjuk várni.
Mostohatestvérünk nincs, nem tudom milyen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!