Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiraktam a férjem, feljelenthet?
Én vagyok az előző. Beengedtem és költözik jövő hét elején, ez már biztos. Állítólag feljelentett. Leírom mindenkinek, hogy érthető legyen.
A férjem bedurvult, elment, kizártam. Elegem lett. Itt vannak a cuccai. A lakásban szívességi alapon vagyunk, de nincs róla papír és az én ismerőseim által. Mondhatom azt, hogy önvédelemből nem engedtem be, mert fenyegetett? Csak nem akartam rendőrségi ügyet.
Ha jól értem, nem a saját neveteken lévő lakásban éltek. (se a tiéden, se a férjén, se közös). És papír sincs, hogy közösen bérelnétek az ismerősöktől.
Ha így van, akkor szerintem nem tehet semmit.
Nagyon bátor vagy.Én nem engedtem volna be,egyáltalán.Csak kiszórtam volna a cuccait az ablakon és vigye.Tudom,hogy akkor is feljelentett volna,de a példa mutatja,hogy akkor is,ha beengedték.Egy biztos,nem kockáztattam volna meg,hogy laposra verjen.
Szerintem vigyázz magadra és a gyerekeidre.A feljelentést igy sem úszod meg,de legalább nem esik bajod,ha többet nem engeded be.
Keress szerintem egy jó ügyvédet.
téged és a kisfiad védik a törvények,hacsak nem szerez be vmi befolyásosabb ügyvédet,de nemhiszem
feljelentésből nem lesz bajod,legalább ujabb bizonyiték,hogy van okod kizárni,magatokat véded
a kisfiadat probáld kimélni,akár ugy is,h addig nagymamánál,valahol legyen (csak el ne vigye)
22 vagyok,de még mindig vannak elég durva emlékképeim arrol,ahogy anyámék váltak,hiába csak 4 voltam,emlékszem,abban sem volt semmi szép...probáld meg nem kitenni ennek,sosem felejti el
ha van tanu,hogy fizikailag bántott a férjed,akkor kérhetsz olyan határozatot,hogy pl 100 méternél közelebb nem mehet hozzátok
22/L
Emiatt nem jelenthet fel. Nem közös lakás, mégcsak nem is közös is albérlet.
Nyugi.
Feljelent?
És mit ír a feljelentésbe? Hogy kizárták őt egy olyan lakásból, ami nem az övé és amibe be sincs jelentve még ideiglenesen se?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!