Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól kell fizetni gyerektartást? Onnantól, mikor a válást kimondták vagy onnantól, mikor beadja egyik fél a válást?
Normális lelkiismeretes ember fejében meg sem fordul,hogy ne akarja a gyerekét tisztességesen eltartani.Ha külön éltek akkor a gyerektől külön élő szülőnek attól kezdve ahogy megszűnt az anyagi életközösség a gyereke után tartásdíjat kell fizetni.Ehhez nem kell válás,ez két külön dolog.De mégis milyen kérdés ez?Milyen szülő vagy te?Szereted egyáltalán a gyerekedet,vagy Őt is exnek tekinted a válás után?
Bocsi,hogy így írtam,de annyira felháborítóak ezek a gyerekekkel kapcsolatos kérdések,amikor ki akarja húzni egyik szülő magát a felelősség alól,hogy nagyon.
Jó érzésű embernek jó szülőnek a gyereke a gyerekei a legfontosabbak az életében,és minden áron gondoskodik róluk önszántából is nem kell kényszeríteni.
Utolsó amit írt nem igaz.Gyerektartási pert lehet indítani külön is,semmi köze a váláshoz.De ha mégsem fizet az ítélet meghozataláig,fél évre visszamenőleg lehet követelni.
Add be a gyt-i kérelmet is.Én évekig nem voltam elválva,mégis megítélték.
Undorító egy alak lehet a férjed ha a gyerekéről sem akar gondoskodni.Sajnálom,hogy ilyen alakot fogtál ki,ez mindent elmond róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!