Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy buktattátok le párotokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy buktattátok le párotokat, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 06:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod 4-es, azt hiszem, hogy az én házasságomnak is a végnapjai lennének, ha a feleségem belépkedne a Facebook-fiókomba." és hasonlók.

Csak az ideges ilyesmiért, akinek rejtegetni valója van, vagy számít rá, hogy lesz, vagy egyszerűen veszekedni akar.

Igaz nincs Facebookom, de ha a férjem belép az e-mailfiókomba, ám tegye, szólnia sem kell, én is tudom az ő jelszavát. Annyira nincs ott semmi érdekes, hogy eszünkbe sem jut belépni, nemhogy a másikéba, még a sajátunkba sem. Szerintem bármelyik feleség hamar leszokna az ilyesmiről ha látná, hogy a párját nem érdekli, ráadásul halálra unja magát a reklám spamek olvasásán és érdektelen "Hello, hogy vagy?" beszélgetéseken.

Persze magánszféra meg bla bla bla... de a bizonytalanságnak többnyire oka van, a felháborodás és a másik "szemét kémkedőnek" beállítása csak ront a helyzeten. Az esetek 95 %-ában valóban hűtlen a partner, a másik 4%-ban végül leszoknak a KGB-s módszerekről, a fennmaradó 1% meg pszichiátriai kezelésre szorul paranoia miatt. Egyik sem felróható viselkedés szerintem. Kis türelem kéne, nem kell mindenkitől feltétel nélkül várni a bizalmat. Ez is csak egy kiváló ok egy műbalhéra, "nem is bízol bennem" csatakiáltással, leplezendő a sárosságot.

2012. jún. 27. 10:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért kiakaszto dolog, ha a házastárs benéz a f.bookra. Nekem is van f.b., a férjemnek nincs, de én nem csinálok belole gondot, ha a férjem ránéz. Sott, a telefonokba is nyugodtan belenézhetunk vagy a táskába. Nincs rejtegetni valonk.
2012. jún. 27. 10:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha napokig/hetekig bizonytalanságban tartanának valószínűleg előbb utóbb te is eljutnál arra a szintre, hogy belépnél a fiókjába. Én is ezt tettem és milyen jól, megláttam mit művel a hátam mögött..
2012. jún. 27. 10:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, inkább szemetezzen le egy ilyen névtelen hozzászóló minket, minthogy a látható megcsalás be nem vallása miatt szenvedjünk és ki lehessen lépni a kapcsolatból, egy tisztességeset keresni. A férfiak nem tudják, hogy a nőknek elég jó a megérzése...

Én is kutattam már, sajnos eredménnyel... De csak akkor, amikor gyanús volt a helyzet és nem köpött magától...

2012. jún. 27. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Én aljas, szemét, sunyi kis dög belenéztem a telefonjába. Ott volt az asztalon, és valamiért belenéztem. (2,5 év alatt soha nem tettem meg)

Érdemes volt aljas, szemét, sunyi dögnek lennem, mert ha nem vagyok az, akkor talán mai napig együtt lennénk, és ő mai napig félrekefélne.

2012. jún. 27. 13:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Ahogy itt olvasom, a párkapcsolat vagy házasság sokak szemében valami nyomozó-bűnöző viszonnyá alakul át, az alapfeltételezés, hogy a bűnöző tagad, a nyomozó meg bizonyítékot keres... ezt az egészet ugyan nem értem, mert szerintem nem érdemes így élni együtt bárkivel, eleve benne van az egész elvben valami nagyon nyomasztó, az, hogy a társ alapból, feltételezhetően egy hazug ellenség, meg az, hogy a jogai természettől fogva korlátozva vannak mindössze attól a ténytől, hogy társam. Valamit tesz, amiről nem tudunk, valamit tesz, amire nem kért engedélyt, nem kapott rá engedélyt, röviden fogalmazva a beosztottunk vagy a gyerekünk, aki beszámolási kötelezettséggel tartozik, és akinek megszüntetjük a munkaviszonyát vagy kitagadjuk, ha nem fogad szót. Értem. Aki így szeret élni, annak lelke rajta! Én nem szeretnék így élni, de ez csak az én különvéleményem, nem szeretnék ezzel befolyásolni senkit.
2012. jún. 27. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a feleségem éjszakánként lement telefonálni, aztán mikor megkérdeztem tőle, hogy kivel beszélsz éjjel kettőkor, akkor azt válaszolta, hogy hagyj békén, nekem is lehet magánéletem. Tipikus feminista magyarázat volt, különösen a hozzá társított stílus.
2012. jún. 27. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Volt rá pro is, kontra is példa az elmúlt másfél évtizedben, elmondtuk egymásnak...
2012. jún. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!