Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehetne az anyát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne az anyát leállitani?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden. A jelenlegi páromat akkor ismertem meg, miután az asszonyka beadta a válópert, mondván, nem szereti, sosem szerette, és van valakije. A kicsi lány 2 és fél éves volt ekkor. A férjet kötelezték, költözzön el mihamarabb, mert akkor nem fizetik ki időben a lakásból. Asszonyka otthon maradt a gyerekkel, és az anyukájával. Apuka fizet 25000 gyerektartást, számonkérve, ha nincs a a pénz tárgyhó 5-én a számlán. Téli hónapok, súlyosak az apa részéről, annak jelenlegi párja tartja ewl télen 1 fizuból, mert a régi asszonykát nem érdekli, miből van pénz. A megcsalt férj és párja remelkül elvannak, a gyerekek isszeretik egymást, a kislány többször sir, ha haza kell mennie az anyjához egy-egy apás hétvége után. A gyerek amúgy tiltva van az apjától, rugalmaság semmi. CSak a megbeszélt láthatási napokon láthatja a kislányt. De amikor a gyerek beteg, akkor a volt férj anyját hivják, hogy vigye át hozzájuk, majd onnan vigye haza. Sem anyuka, sem nagyi nem vállalja a beteg gyereket, de a lakásba sem engedik be a másik nagyit, hogy a kislány a saját környezetében gyógyuljon. Gyógyszerekkel tömik akilsányt, amikor beteg, akkor is, amikor nem, játszótéren alig van. Anyuka állitólag depressziós, de a gyereknevelésre alkalmas. Jelenleg sirás van, hogy kevés a pénz, nem jut kenyérre, és mivel a volt férj dolgozik, és csak a gyerekét nézi, gondplkodóbe esik, hogy többet adjon nekik. Kérdem én: 2 fizetés, és még 25 ezer... nagyjából 200 ezer. Ennyi nem elég? VAgy tényleg csak arra megy, hogy tönkretegye az új kapcsolatot? Mert apukára és új párjára kigyót-békát mond, olyat, ami nem i gaz. De ez már sok, szerintem.
2012. jún. 21. 13:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
25 ezer nagyon kevés a gyerekre. Az új férj fizetéséhez semmi közöd, ő nem köteles a gyerekre adni egy vasat se.
2012. jún. 21. 13:30
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Első:én 18évesen (érettségi elött) se kaptam még 10ezret se. Egyébként nem tudom miért ne lehetne biróságon dij mérséklést kérni.Pl. Szerencsére ilyenekhez nem értek.
2012. jún. 21. 13:34
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Ebben a sztoriban a legkisebb gond a pénz. Milliókat is kaphatnának, akkor is sz*rnának a gyerekre ezek alapján.
2012. jún. 21. 13:37
 4/16 kiflitolvaj ***** válasza:
Én nem is értem a kérdést, bár szerintem a fonalat is többször elvesztettem a történetben. Most a 25 ezres gyerektertást sokallod? Az, hogy a gyerek anyja egy ordas nagy rib@anc, egy dolog. A másik pedig, hogy a gyermekéért felelősséggel tartozik az apja, az a 25 ezer Ft pedig szinte semmi, legalábbis nem sokmindenre elég...De tényleg nem értem az egészet.
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Az én férjem 35.000 forintot fizet 3 gyerek után, de ezt sem mindig. Mégsem sírok. Ha nálatok 25-öt ítélt meg a bíróság, akkor ennyi. Szerintem nem kell neki többet adni.
 6/16 anonim válasza:

Hát hülye egy törvény ez, megértelek. Ha már azt nézzük, hogy a gyerek eltartásához, jólétéhez kell a tartásdíj, akkor csak az a szülő kapna, aki egyedül neveli a gyereket. Ha már van párja, aki szintén kereső, akkor nincs már szüksége rá gyakorlatilag.

Már ha azt nézzük hogy a gyerek eltartásához kell. Ha csak azt, hogy azémerazapja, az ne pénzbe legyen kifejezve, van más ezer módja is. Ez az eltartási mizéria nagyobb részt a bosszú miatt van. Tisztelet a kivételnek.

2012. jún. 21. 13:41
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
"asszonyka"..te meg csak egy új "nőcike" vagy, szóval kuss.
2012. jún. 21. 13:46
 8/16 A kérdező kommentje:
Kihagyagytam, hogy a kedves volt nejnek már nincs senkije, egyedül van azb anyjával és a kislánnyal. Az új nőci 2 helyen dolgozik, van egy kisfia, és nem kér az gyerek apjától egy fillért sem, sőt, még fizeti a közös hitel felét is. Nem a pénzről van szó, persze, a kislányról, mert szerintem az apjánál sokkal jobb helyen lenne, szerintemaz anya csak az apa pénztárcájának szülte a gyereket. De meddig lehet még a köteketést birni? Állandóan baja van a volt feleségnek az új kapcsolattal, és mondvacsinált idnokokkal tiltja az apjától a gyereket.
2012. jún. 21. 13:57
 9/16 anonim ***** válasza:

Figyelj,neked fogalmazási problémáid vannak? Semmit nem lehet érteni abból amit írsz. Milyen "új nőci"?

Ha az apa szerint a gyerekneknálakémne lenni akkor pereljen. Ha sokalja a gyerektartást akkor pereljen. (De 20%-ot min.20 ezer forintot mindenképp megítélnek)

És próbálj úgy fogalmazni, hogy érthető legyen.

2012. jún. 21. 14:03
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon helytelen, ha nem kérsz a gvereked apjától egy fillért sem,a gyereked érdekét kéne képviselned.
2012. jún. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.