Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom és a neje most válnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és a neje most válnak és a felesége zaklat engem, ami így 31hetes terhesen nem valami kellemes. Mit csináljak, hogy ne idegesítsen ennyire? Elegem van, félek hogy a kisbabámnak lesz -e miatt baja.

Figyelt kérdés
A párom csak annyit mondd az egészre,hogy ne foglalkozzak vele,mert nem tesz jót a babának,de ez nem ilyen egyszerű.A neje olyan dolgokat talál ki rólam,hogy eszméletlen.Gyerekverő vagyok,meg ilyenek..Lelkileg nem bírom..
2009. júl. 6. 12:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg, miért nem vált el a megismerkedésetek előtt?
2009. júl. 7. 15:00
 32/37 anonim ***** válasza:
21%

Ilyen senkiházi parasztok,mint például az előttem szóló,inkább maradnának csendben!

Nem a kérdező múltját kéne feszegetni,pláne olyannak,akinek fogalma sincs arról hogy mi hogyan és miért történt,mellesleg köze sincs hozzá!

2009. júl. 7. 15:05
 33/37 anonim ***** válasza:
28%
Velem nem igy volt!Soha nem kezednék ki foglalt férfivel!!!!!
2009. júl. 7. 15:49
 34/37 anonim ***** válasza:
10%
Mégsem a senkiházi paraszt kezdett el visítozni és személyesskedni...
2009. júl. 7. 17:19
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

HÚÚ! Nekem is jó lenne egy nős pasi, aki ráadásul gazdag is és nem a feleségére költi a pénzét, hanem RÁM!

Nem kell tőle gyerek!

Nyugodtan harcba szállok az asszonnyal, mert lehet JOBB vagyok nála!!

2009. júl. 7. 21:03
 36/37 anonim ***** válasza:
45%
Még közvetlenül a kérdés megjelenése után, bizonyos mértékig talán igazat is adtam a kérdezőnek, de minek utána ,- ugy mandinerből - képbe került a kérdező, csak annyit tudok röviden ideirni: Ne higgyétek el egy szavát sem.Próbáljátok csak az Ő "kommentjeit" végigolvasni - a válaszolókét kihagyva - már rég elvesztette a "fonalat".Annyit elért, hogy most már sokan vagyunk mellette(?), ellene(?).
2009. júl. 8. 10:26
 37/37 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz olyan emberekkel akik csak bántani tudnak a teljes ügy ismerete nélkül.

Én is hasonló helyzetben vagyok,és nem tettem semmi rosszat azon kívül hogy egy gyakorlatilag egyedülálló férfival hozott össze a sors.

Az már mellékes hogy 3 éve élt külön a feleségtől,és a válóper is hasonlóan húzódik el.

Ha egy válóper 3 évig tart akkor addig szűz életet kell élnie a "jogilag" férjnek?!

Létezik olyan hogy életközösség megszakadása!!

2009. dec. 20. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!