Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a neje most válnak és a felesége zaklat engem, ami így 31hetes terhesen nem valami kellemes. Mit csináljak, hogy ne idegesítsen ennyire? Elegem van, félek hogy a kisbabámnak lesz -e miatt baja.
Ilyen senkiházi parasztok,mint például az előttem szóló,inkább maradnának csendben!
Nem a kérdező múltját kéne feszegetni,pláne olyannak,akinek fogalma sincs arról hogy mi hogyan és miért történt,mellesleg köze sincs hozzá!
HÚÚ! Nekem is jó lenne egy nős pasi, aki ráadásul gazdag is és nem a feleségére költi a pénzét, hanem RÁM!
Nem kell tőle gyerek!
Nyugodtan harcba szállok az asszonnyal, mert lehet JOBB vagyok nála!!
Ne foglalkozz olyan emberekkel akik csak bántani tudnak a teljes ügy ismerete nélkül.
Én is hasonló helyzetben vagyok,és nem tettem semmi rosszat azon kívül hogy egy gyakorlatilag egyedülálló férfival hozott össze a sors.
Az már mellékes hogy 3 éve élt külön a feleségtől,és a válóper is hasonlóan húzódik el.
Ha egy válóper 3 évig tart akkor addig szűz életet kell élnie a "jogilag" férjnek?!
Létezik olyan hogy életközösség megszakadása!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!