Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a neje most válnak és a felesége zaklat engem, ami így 31hetes terhesen nem valami kellemes. Mit csináljak, hogy ne idegesítsen ennyire? Elegem van, félek hogy a kisbabámnak lesz -e miatt baja.
2 éve hagyta el és él velem a párom. Zaklatás alatt azt értem,hogy lehord engem mindennek a rokonok előtt,ahova persze már szépen benyalta magát.Anyósomék hisznek nekem,de persze neki is,mert csak ő volt a fiuk felesége..
Az utolsó válaszolónak azt üzenném,hogy nem azért válik a párom mert terhes lettem,hanem mert csak most tudtuk beadni a válópert.A felesége pedig megcsalta házasságuk alatt a saját öccsével utána kétszer a bátyjával is.Én pedig a két év alatt egyszer sem csaltam meg.A párom sem engem.A felesége egy számító dög.Kijelentette hogy tönkreteszi a gyerekem életét,jobban tenném ha meg se szülném élve.Hát normális az ilyen ember?Próbáltam vele kedves lenni,de ő mindig csak támad,holott a házasságuk nem miattam ment tönkre.
Hűha! Tisztelt előttem szóló, Erkölcsök Nagyrabecsült (Önjelölt) Élharcosa és Élmunkása! Hát illik egy ilyen mélyen tisztességes embernek, mint ön, egyáltalán elolvasni egy ilyen erkölcstelen kérdést?! Tessék ezt gyorsan meggyónni az ország összes templomában!
Kedves kérdező, csak azt tudom javasolni, amit már írtak előttem: ne is hallgasd végig, amit a nő mond rólad. Ha nagyon nem muszáj, ne találkozz vele, és mindenki mást kérj meg, hogy ne is adják tovább neked, amit ő állít rólad. Neked a volt asszonyhoz semmi közöd sincs, nem vagy köteles a véleményét meghallgatni. A baba egészsége sokkal fontosabb!
Kedves 14:30-as író!
Agyon kedves vagy,hogy így megvédesz,sajnos vannak ilyen primitív emberek mint ez akinek írtál.A párom felesége is ugyanilyen csököttagyú primitív...
Ne haragudj,de én már nem tudom maz ilyeneket emberszámba venni..
Egy megoldas van. Tarkoloves.
Na jo viccet felreteve, ezt tenyleg ugy lehet csak kezelni ahogy a ferjed mondja. Miert nem lehet a ferfiaknak egyszer szot fogadni? Sz*rd le, es masoknak is mondd meg, hogy csak a sz*rt keveri es sz*rjak le. Tul sok a sz*r, de ez a tenyallas.
Kedves előttem író!
Téged valószínűleg nagyon megbántottak és ezért olyan embereken töltöd ki a dühödet mint én.Képzeld a párom nem "félrekefélt",hanem elhagyta a feleségét és utána jött velem össze.Nekem semmi közöm nem volt a házasságuk megromlásához,azt a neje intézte el saját magának..
A párom végre boldognak tűnik,amíg a feleségével élt egy senkinek nézte a felesége is és annak családja is.
A párom gyerekeit is ellenem hangolja,de amikor velünk van a kislánya sokszor anyának hív és nagyon szeret.Ragaszkodik hozzám..
Te nem tudhatod miért romlott meg a házasság. Két éve ismered és már ebből 7 hónapja terhes vagy. Ha egy kapcsolatba mélypont van ott könnyen beléphet egy harmadik személy, aki borít mindent. Ezért szerintem az a tisztességes dolog, ha független, egyedülálló emberrel kezdessz. Nektek is lesznek majd problémák, ha vége a mézesheteknek. Neked hogy esne, ha a párod veled is ezt tenné? Szerintem nem tapsolnál.
Elnézést, hogy őszinte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!