Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom és a neje most válnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és a neje most válnak és a felesége zaklat engem, ami így 31hetes terhesen nem valami kellemes. Mit csináljak, hogy ne idegesítsen ennyire? Elegem van, félek hogy a kisbabámnak lesz -e miatt baja.

Figyelt kérdés
A párom csak annyit mondd az egészre,hogy ne foglalkozzak vele,mert nem tesz jót a babának,de ez nem ilyen egyszerű.A neje olyan dolgokat talál ki rólam,hogy eszméletlen.Gyerekverő vagyok,meg ilyenek..Lelkileg nem bírom..
2009. júl. 6. 12:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
65%

Javasolnám,hogy ehhez a kérdéshez ne is térj vissza többé,mert csak még jobban stresszeled magad...

Ne foglalkoztasson mások véleménye,a babáddal a pároddal és magaddal foglalkozz elsősorban!(Anyós kapcsán csak annyit,hogy szerintem sokan tudjuk,hogy milyenek tudnak lenni a fiuk "új" barátnőjével...Az enyém például egy kétszínű dög...)

Vigyázz magatokra

egy 17 hetes kismama

2009. júl. 6. 15:45
 22/37 anonim ***** válasza:
70%

nyugi! :)

tényleg nem kell vele foglalkozni. saját magát járatja le a nő és nem Téged, csak ő ezt nem veszi észre.

ha fenyegtőzik, akkor esetleg megkérdezheted, hogy most mit akar elérni ezzel, mi a célja, és hogy az neki most miért jó? talán elgondolkozik.

ha meg nagyon durva a fenyegetőzés, akkor kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e ha feljelented?

2009. júl. 6. 16:01
 23/37 anonim ***** válasza:
45%
Nem a harmadik fél hibája, hogy a házasság nem volt elég stabil.
2009. júl. 6. 18:14
 24/37 anonim ***** válasza:
43%
Na neked se sok eszed van ,hogy egy nős férfival keztél ki!Minden estre eszed nem sok lehet!Kivánom ,hogy te is éld át amit a volt feleség most érez!Sajnos nagyon sok semmit nem érő nő van (mint te is)aki mindenre kapható!De vigyázz aki egyszer fére dug az,máskor is fére fog ez tuti!Kutyából nem lesz szalona!
2009. júl. 6. 23:18
 25/37 A kérdező kommentje:
Nem dugott félre..7 év után gondolta úgy,hogy nem boldog,elhagyta a nejét,egymásba szerettünk és beadta a válópert.2 éve azóta is együtt vagyunk.Szerintem ez egy elég hosszú félredugás..Nem így gondolod?
2009. júl. 7. 06:57
 26/37 A kérdező kommentje:

Különben meg minden olyan ember aki szerint én vagyok a szemét családromboló,nézzen magába.Nem hiszem hogy mindenkinek tökéletes élete volt és mindig olyan döntése ami helyes és tisztelettudó.

Nem vagyok családromboló,mert a párom elhagyta a nejét és azután jöttünk össze.Nem csábítottam el a nejétől,mert már elhagyta amikor összejöttünk.

2009. júl. 7. 07:00
 27/37 anonim ***** válasza:
66%
Miért is csak 2 év után, illetve azután hogy összejöttetek adta be a válópert? Ugye jó, ha nem égetünk fel minden hidat magunk után, illetve az a bizonyos kiskapu visszafelé nyitva marad, ha esetleg nem lenne ló, jó marad a szamár is! Ha valaki komolyan gondolja hogy valakit elhagy, mert nem tud boldog lenni vele, nem tétovázik lezárni teljesen a kapcsolatot, és nem vár azzal 2 évet.
2009. júl. 7. 07:57
 28/37 A kérdező kommentje:
Ha tudni akarod nem azért várt két évet,mert "nincs ló jó a szamár is" hanem mert nem tartózkodtunk itthon.Kimentünk külföldre és amikor hazajöttünk (mert babát akartunk és teherbe estem) rögtön beadta a válást.
2009. júl. 7. 08:15
 29/37 anonim ***** válasza:
29%
AHA.Vagy egész véletlenül terhes lettél!Beadtad neki a mesét ,hogy gyógyszeret szedel!Szerencsétlen mostmeg inkább otthagya a nejét ,egy ilyenért mit te!
2009. júl. 7. 13:31
 30/37 A kérdező kommentje:
Téged csak sajnálni tudlak,ha ezt írod.Veled biztos így volt..De attól más nem kényszerből szül gyereket.Én pl. szerelemből.Sajnállak..
2009. júl. 7. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!