Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a neje most válnak és a felesége zaklat engem, ami így 31hetes terhesen nem valami kellemes. Mit csináljak, hogy ne idegesítsen ennyire? Elegem van, félek hogy a kisbabámnak lesz -e miatt baja.
Javasolnám,hogy ehhez a kérdéshez ne is térj vissza többé,mert csak még jobban stresszeled magad...
Ne foglalkoztasson mások véleménye,a babáddal a pároddal és magaddal foglalkozz elsősorban!(Anyós kapcsán csak annyit,hogy szerintem sokan tudjuk,hogy milyenek tudnak lenni a fiuk "új" barátnőjével...Az enyém például egy kétszínű dög...)
Vigyázz magatokra
egy 17 hetes kismama
nyugi! :)
tényleg nem kell vele foglalkozni. saját magát járatja le a nő és nem Téged, csak ő ezt nem veszi észre.
ha fenyegtőzik, akkor esetleg megkérdezheted, hogy most mit akar elérni ezzel, mi a célja, és hogy az neki most miért jó? talán elgondolkozik.
ha meg nagyon durva a fenyegetőzés, akkor kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e ha feljelented?
Különben meg minden olyan ember aki szerint én vagyok a szemét családromboló,nézzen magába.Nem hiszem hogy mindenkinek tökéletes élete volt és mindig olyan döntése ami helyes és tisztelettudó.
Nem vagyok családromboló,mert a párom elhagyta a nejét és azután jöttünk össze.Nem csábítottam el a nejétől,mert már elhagyta amikor összejöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!