Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi lehet? (többi lent)
Valószínűleg tanácstalan és még időre van szüksége. Nem úgy tűnik, mintha végleg ki akarna dobni az életéből, talán picit beszürkült a kapcsolatotok és úgy érezte, hogy nincs miért tovább ... ez sajnos előfordul. A lényeg, hogy időben rájöjjön, mit is akar. Ha végképp külön úton akarja folytatni, akkor sajnos el kell fogadnod a tényt.
Ezt viszont, amit most csinál, nem lehet hosszútávon folytatni, mert elbizonytalanít téged is.
Remélhetőleg mihamarabb eldönti, hogy mit szeretne...
szerintem azért kérdezte, mert otthon úgy érezte, hogy ennek nincs jövője, ezen agyalt.
de amikor veled van, megint visszajönnek az érzések és valahol nem akarja a végét. de az agyában maradt a gondolatmenet.
és is jártam már így és a páromon is észrevettem, hogy egy régebbi gondolata jöhetett most elő.
szerintem nagyon befolyásolható most ő. egy szakítás amúgy sem könnyű, olyankor gyengébb az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!