Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most ez mi lehet? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk sajnos féléve megromlott, olyanok voltunk egymással, mint a kutya meg a macska. Én változtattam, ő továbbra sem és egyik reggel kimondta, hogy legyen vége. Ennek közel egy hónapja. Azóta sokat beszéltünk, majd megkért, hogy ne keressem, nem tettem. Többször jön, mert van egy közös gyerekünk is. Szerdán rengeteget beszéltünk kettőnkről, jól elvoltunk együtt. Én megmutattam, hogy tisztában vagyok hol rontottam el és min vagyok képes változtatni. Tegnap is itt volt, jött a gyerekhez, de leginkább hozzám úgy vettem észre. Ma is volt, elvileg elvitte volna a gyereket, de maradt velünk. Rossz kedve volt, nem akarta elmondani, majd egyszer annyit kibökött, hogy bűntudata van és nem tudja, helyes e amit tesz. Csókkal jött, csókkal távozott. Mégis, mikor elment megkérdezte, hogy a kinti dolgokra szükségem van e a gyereknek, viszem e költözéskor. Én erre felmérgeltem magamat, bejöttem. Utánam jött, hogy most mi a baj, csókolni akart. Megmondom őszintén, én azon voltam folyamatosan, hogy helyrehozzunk mindent, bíztam benne, hogy nem kell elköltöznünk a gyerekkel. Már rajta is kezdtem valóban látni, hogy tudja, hogy rosszul dönt. De erre mégis feltette ezt a kérdést. Nem értem.

2012. jún. 17. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tanácstalan és még időre van szüksége. Nem úgy tűnik, mintha végleg ki akarna dobni az életéből, talán picit beszürkült a kapcsolatotok és úgy érezte, hogy nincs miért tovább ... ez sajnos előfordul. A lényeg, hogy időben rájöjjön, mit is akar. Ha végképp külön úton akarja folytatni, akkor sajnos el kell fogadnod a tényt.

Ezt viszont, amit most csinál, nem lehet hosszútávon folytatni, mert elbizonytalanít téged is.

Remélhetőleg mihamarabb eldönti, hogy mit szeretne...

2012. jún. 17. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem azért kérdezte, mert otthon úgy érezte, hogy ennek nincs jövője, ezen agyalt.

de amikor veled van, megint visszajönnek az érzések és valahol nem akarja a végét. de az agyában maradt a gondolatmenet.

és is jártam már így és a páromon is észrevettem, hogy egy régebbi gondolata jöhetett most elő.

szerintem nagyon befolyásolható most ő. egy szakítás amúgy sem könnyű, olyankor gyengébb az ember.

2012. jún. 17. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!